mischicka Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Souhlasím a radši to řešit pojistkou a ne sekunďákem a odvrtáním šroubů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zomb Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 On 6/14/2014 at 8:37 PM, mirdas said: Takhle je třeba na ty šmejdy... http://www.novinky.cz/krimi/339366-k-pachateli-privedla-policisty-navigace.html ...hm.. to už bude venku za dobrý chování.. a co asi tak bude taková smažka dělat, samo že zase běhat po strahově a vykrádat auta.. Sice mám auto pojištěný, ale to nic moc nevyřeší, předpokládám, že pak ke mně budou chodit, jak do supermarketu.. achjó.. nemáte někdo tip na ten lokalizační chip? Do toho bych asi i zainvestoval.. když je tu alespoň malá šance, že tu fetku chytí, ale zas si říkám, že bych to zjistil, až za několik hodin a ten "prokletej Columbus", už bude na cestě na východ.. Všem okradeným pevný nervy a přeju, aby se jim to už nikdy nestalo.. zlodějům všeho-druhu přeju smrt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binuu Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 (editace) Ach jo lidi.... Na vysehrade hned blizko kongresove centra v Praze. Nechapu ale proste asi jsem na rade no... Hrozne me to sere ? kundy zlodejsky, rns510 v haji. Editováno: 13. Květen 2020, autor: binuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.