darbujan Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 zdravím jak je prosím řešená spojka u 1,8T model 2004,zdá se že zabírá dost nahoře a jestli se to nechá nastavit ,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Nad tym sa netreba pozastavovat, samozrejme pokial nezacne presmykovat, vtedy je na rade vymena spojkovej sady. Presiel som si tym po cca 150tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Nastavit se to nedá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Ahoj ma mdotazek ohledně spojky... Mam ted v merku Supika ktery ma měněnou spojku ve 150 tisisich km značka Luke nebo nějak tak nevim ja kse přesně piše.Má někdo nějake info o teto spojce? Jinak to je normalni ze spojky odchazeji po cca 150 tisich km u 1,8T? ptam se taky ohledne natocenych km :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 To bude LUK a je OK, a odešla úplně? Prokluzuje? To že zabírá nahoře nic neznamená a dá se najezdil klidně i 50tis. Jestli se s ním jezdilo po městě tak se to může stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 (editace) Jj jen prokluzovala, ale majitelka ji nechala preventivne vymenit akorat ten superb je v tahu..Dva dny majitel hral mrtveho brouka nezvedal telefon a pak napsal sms 'Dobry den, auto je prodano.' Fakt super teda..nastvalo em to byl to fakt hezky kousek... 1,8 turbina v zlate metle se svetlou kůží ... hledám dále :-) Editováno: 24. Březen 2011, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkee Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 (editace) Zdravím pánové, měl bych dotázek. Když mi začíná prokluzovat spojka tak stačí vyměnit jen spojkovou lamelu nebo ještě něco? Mám 1.8T a najeto 177779km. (Dneska jsem tam měl 177777km pěkně kulaté číslo ) A taky by mě zajímalo, jak je složité přidat do převodovky 6.stupeň, když už to bude rozebraný kvůli té spojce. EDIT: 2žralok: No tak dobře, změním to. "Dneska jsem tam měl 177777km pěkně hranaté číslo" Editováno: 28. Květen 2011, autor: Frenkee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Frenkee: 6stka dodělat vyjde draze, spíš dát komplet 6ti kvalt z Leona nebo Golfa. I tak to ale vyjde na 20 000+. Já to měnil, je to fajn změna. Kdybys chtěl tak mi zbyla zánovní spojka LUK se setrvákem, nechám ji levně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Něco mimo téma! Od kdy je 777777 kulaté číslo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Zdravím pánové, měl bych dotázek. Když mi začíná prokluzovat spojka tak stačí vyměnit jen spojkovou lamelu nebo ještě něco? mění se nejlíp celá sada (přítlačák, lamela, ložisko) a dvouhmotnostní setrvák nechat pro jistotu přeměřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.