Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj ma mdotazek ohledně spojky...

Mam ted v merku Supika ktery ma měněnou spojku ve 150 tisisich km značka Luke nebo nějak tak nevim ja kse přesně piše.Má někdo nějake info o teto spojce?

Jinak to je normalni ze spojky odchazeji po cca 150 tisich km u 1,8T? ptam se taky ohledne natocenych km :-)

Vloženo (editace)

Jj jen prokluzovala, ale majitelka ji nechala preventivne vymenit akorat ten superb je v tahu..Dva dny majitel hral mrtveho brouka nezvedal telefon a pak napsal sms 'Dobry den, auto je prodano.' Fakt super teda..nastvalo em to byl to fakt hezky kousek... 1,8 turbina v zlate metle se svetlou kůží ... hledám dále :-)

Editováno: , autor: Airman64
  • o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Zdravím pánové, měl bych dotázek. Když mi začíná prokluzovat spojka tak stačí vyměnit jen spojkovou lamelu nebo ještě něco? Mám 1.8T a najeto 177779km. (Dneska jsem tam měl 177777km pěkně kulaté číslo :) )

A taky by mě zajímalo, jak je složité přidat do převodovky 6.stupeň, když už to bude rozebraný kvůli té spojce.

EDIT:

2žralok: No tak dobře, změním to. :p "Dneska jsem tam měl 177777km pěkně hranaté číslo" :smich:

Editováno: , autor: Frenkee
Vloženo

Frenkee: 6stka dodělat vyjde draze, spíš dát komplet 6ti kvalt z Leona nebo Golfa. I tak to ale vyjde na 20 000+. Já to měnil, je to fajn změna.

Kdybys chtěl tak mi zbyla zánovní spojka LUK se setrvákem, nechám ji levně.

Vloženo

Zdravím pánové, měl bych dotázek. Když mi začíná prokluzovat spojka tak stačí vyměnit jen spojkovou lamelu nebo ještě něco?

mění se nejlíp celá sada (přítlačák, lamela, ložisko) a dvouhmotnostní setrvák nechat pro jistotu přeměřit

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...