Přejít na obsah

spojka 1,8T

darbujan

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Ahoj ma mdotazek ohledně spojky...

Mam ted v merku Supika ktery ma měněnou spojku ve 150 tisisich km značka Luke nebo nějak tak nevim ja kse přesně piše.Má někdo nějake info o teto spojce?

Jinak to je normalni ze spojky odchazeji po cca 150 tisich km u 1,8T? ptam se taky ohledne natocenych km :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj jen prokluzovala, ale majitelka ji nechala preventivne vymenit akorat ten superb je v tahu..Dva dny majitel hral mrtveho brouka nezvedal telefon a pak napsal sms 'Dobry den, auto je prodano.' Fakt super teda..nastvalo em to byl to fakt hezky kousek... 1,8 turbina v zlate metle se svetlou kůží ... hledám dále :-)

Editováno: , autor: Airman64
Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zdravím pánové, měl bych dotázek. Když mi začíná prokluzovat spojka tak stačí vyměnit jen spojkovou lamelu nebo ještě něco? Mám 1.8T a najeto 177779km. (Dneska jsem tam měl 177777km pěkně kulaté číslo :) )

A taky by mě zajímalo, jak je složité přidat do převodovky 6.stupeň, když už to bude rozebraný kvůli té spojce.

EDIT:

2žralok: No tak dobře, změním to. :p "Dneska jsem tam měl 177777km pěkně hranaté číslo" :smich:

Editováno: , autor: Frenkee
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...