Ustecak21 Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 (editace) Lidi, přítelkyně nejspíš nehcala rozsvícený světla a úplně se vyšlehala baterka a tak nemůžu centrálem odemknout fábku I (krátká) auto! Zámkem odemknout nejde..., co mám dělat :-( Jak se do toho slušně dostanu aniž bych musel neco rozbít :-( ???? Editováno: 8. Březen 2011, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 (editace) No slušně asi nijak. Zkus klíčem všechny zámky,jestli nejdou,tím že je nepoužíváš,tak pořádně prolejt konkorem ,čekat a zkoušet. Pak max,obětovat třeba mřížku masky a otevřít kapotu a nahodit štávu do baterie. Pak to pujde dálkou Když bude někdo šikovnej,možná tu kapotu otevře i odspodu z motorovýho prostoru.. Editováno: 8. Březen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 8. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 (editace) To bych se z toho posral, zamky prave nejdou vubec :-( Editováno: 9. Březen 2011, autor: Standis pozor na citování příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 tam není ani min. šťávy, aby to třeba odevřelo odskokem alespoň kufr?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 8. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 vubec nic, ani dioda nebliká, bud ta baterka uplne bouchla nebo nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 No musíš těm zámkům dát čas,srát tam konkor nebo WD,ale přímo dovnitř,aby se to dostalo všude a strkat a zasouvat klíč tam a zpátky dokud to nepovolí. Zapomeň na odskok,jednotka je bez štávy,kor jestli ji cucali světla celou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 8. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Problem je v tom ze ten klic tam ani nevleze, jen tak třičtvrtě klíče, podle me tam ani nepasuje, prijde mi jak kdyby to byl spatnej klic. Proste zamkem to nepujde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vares Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Me se to stalo taky ale podarilo se mi to tak ze jsem si auto nadzvednul hevirkem a sundal kryt motoru pak staci pomoci boostru a jednoho sroubovaku pripojit plus na alternator a minus kamkoliv na kostru (ja volil rameno kola) chvilku pockat a pak to odemknes dalkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 (editace) njn,protože nepoužíváš klíč,občas to chce prostříknout zámky a zahrkat tam klíčem.Máš to zaoxidovaný. Ten poslední nápad není špatnej,můžeš se napíchnout taky na kabel ke startéru. Editováno: 8. Březen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 10. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Vyřešeno, prostříknul jsem zamek konkorem a ejhle slo odemknout! Paráda......... byli zapli svetla a tak baterka K.O. (bohužel nehlasi rozvicena svetla, kvuli spinaci ve dverich) , nechal jsem ji dobit a uz je to paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Tak vidíš,no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.