Přejít na obsah

Vares

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Vares

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den klubáci. Mám možnost sehnat levně motor z Fabie RS tak se chci zeptat jak bude težké ho tam dostat. Jsem mechanik takže Demontáž a montáž motoru neřešim sspíše jak to bude těžké s elektronikou. A jak na Uřady, STK atd. Díky za veškeré rady a porady.
  2. Zdar lidi. Ja mam 1.9SDI rv.03 najetych poctivych 159785km. Pocet oprav: nespocet 2x komplet novej predek(bouracka) 4x Vymena prednich ramen (ohle od dir v praze).1x Novej motor nasal vodu a prdla hlava a ohle pisty(povodne). Komplet zadni naprava(z bubnu na kotouce). 3x Vykradeny (radio+Veci).
  3. Me se to stalo taky ale podarilo se mi to tak ze jsem si auto nadzvednul hevirkem a sundal kryt motoru pak staci pomoci boostru a jednoho sroubovaku pripojit plus na alternator a minus kamkoliv na kostru (ja volil rameno kola) chvilku pockat a pak to odemknes dalkou.
  4. Vares

    Devil eyes

    Jaj ty zkurveny devli jsou uplne na hovno. namontoval jsem je a kdyz jsem poprvy bouchnul kapotou tak prdly uchyty. Tak pohoda udelal jsem novy ale vubec nejdou seridovat nahoru dolu. Nebo nevim jak.Nekupovat.
  5. Zdravim lidi mam takovy maly problem. Dneska jsem si nacet motor a vyjelo mi: Ovladač množství -N146 Horní hodnota dorazu Statický Jeto na fabii 1,9 SDi prosim poradte mi co to je a jak to vyřesit? Předem děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...