vasin Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Zdar lidi, potrebuju pridelat drzak na PDA. Nejlepsi misto mi prijde nekde cca do 10cm nad strednimi vetraky a vystraznymy bliknami. Drzak potrebuji prisroubovat aby to fakt drzelo. Myslize zetam mohu neco sroubama trefit ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Já jsem držák přesně na toto místo přilepil lepidlem na plasty, drží bez problému již půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Proc to sroubujete/lepite??? To kvuli tomu co rekli v Tv, ze to nevyhovuje vyhlasce??? Ja ho mam na skle a nemuzu tvrdit, ze by mi ve vyhledu vadil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasin Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Proc to sroubujete/lepite??? To kvuli tomu co rekli v Tv, ze to nevyhovuje vyhlasce??? Ja ho mam na skle a nemuzu tvrdit, ze by mi ve vyhledu vadil... Tvuj problem ..on uz ti nekdo vysvetli co Ti vadi a co ne. Ja mam rad pevne uchyceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pako Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Zdar lidi,potrebuju pridelat drzak na PDA. Nejlepsi misto mi prijde nekde cca do 10cm nad strednimi vetraky a vystraznymy bliknami. Drzak potrebuji prisroubovat aby to fakt drzelo. Myslize zetam mohu neco sroubama trefit ? Diky Přesně do tohoto místa jsem umístil držák pro PDA. Vlastní držák jsem přilepil a přišrouboval 2 šrouby do plechu. Je to již zhruba rok a drží to. Jen jsem málem při vrtání děr brečel jako želva. Další důležitá informace je ta, že jsem s takto upraveným autem byl cca před 2 měsíci na STK, byli to pěkní blbci, ale držák ignorovali. Neuvažuješ ještě i o jiné variantě? Elegantní je např. ProClip od firmy Brodit. Vypadá to slušně a hlavně bez vrtání s relativně snadnou montáží i demontáží. Umístění ma střední výdech klimatizace. V současné době to lze objednat u http://www.sunnysoft.cz/. Sám bych do toho šel, jenže v době, kdy jsem to řešil já, nebylo to u nás k dostání a na objednávání ve Švédsku jsem neměl časový prostor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pako Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Proc to sroubujete/lepite??? To kvuli tomu co rekli v Tv, ze to nevyhovuje vyhlasce??? Ja ho mam na skle a nemuzu tvrdit, ze by mi ve vyhledu vadil... Ano, ten spot na Tv Nova, to byla ale pěkná pakárna. A zajímavé bylo, že pak zhruba týden na to, myslím, že v pořadu Na vlastní oči byl záběr jak jedou někam, je jedno kam a měli PDA s navigací umístěno na husím krku a tak, že výhledu nepřekáželo. Inu, televize Nova je prostě televize Nova...... Ale husík krk mám na služebáku a tedy vím, že právě u Fábie, pokud se PDA dá navíc na ležato je to doopravdy OK. Jen ten husík krk spolu s kabelem na napájení, který nepředstavitelně překáží, vypadá v autě jako provizorium. A přišroubování/přilepení aktivního držáku s napojením na elektriku v autě je nejen hezčí, ale hlavně i praktičtější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Vasin: jasan... ja taky... Pak bych pouzil opravdu nejaky drzak od firmy Brodit jak pise Pako... Osobne bych do palubky nevrtal ani nahodou - obzvlast uprostred Palubovka je pak znehodnocena a pri dalsim prodeji (tedy pokud si auto nechces nechat naveky) ... Pako: Pas recht - nejvic se mi libilo jak to PDA zabirali zespoda odkud se nikdy nikdo na silnici divat nemuze Jinak jsem se uz taky poohlize po aktivnim drzaku a bohuzepro moje PDA mam zatim smulu... No uvidime do budoucna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasin Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Diky za napady. Ten plech prez vetraky se mi nechce davat. Mam ted na vetraku vuni a i ta desive rozptryli proud vzduchu. Takze tanhle kryt to rozhodi do stran a pak mi bude klima naprd. Je mi jasne ze je to na vzdy .. ale zase kdyz tam pak ten drzak necham nebude to takova rana pro oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Diky za napady. Ten plech prez vetraky se mi nechce davat. Mam ted na vetraku vuni a i ta desive rozptryli proud vzduchu. Takze tanhle kryt to rozhodi do stran a pak mi bude klima naprd. Je mi jasne ze je to na vzdy .. ale zase kdyz tam pak ten drzak necham nebude to takova rana pro oci ... neni to plech, ale je to z plastu. Take se mi nezamlouvalo mit to stredovem vydechu, tak jsem to soupnul na levy vydech nad ovladac svetel a jsem max. spokojenej. Jednak se k tomu lepe tahnou (a daji skovat) kabely (napr. napajeni) a druhak je to bliz po ruce, tzn., ze manipulace s telefonem/PDA je snazsi. Jednim z duvodu, proc jsem to chtel doleva a ne na stred je taky fakt, ze ti pak spolujezdec nekouka do telefonu/PDA. PB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Osobně bych si pazoury urazil, kdybych vrtal do palubky a něco přišroubovával šrouby a mimochodem, to že na čelním skle něco máte a vadí to? Stejně tak bude vadit PDA v držáku přišroubovaném na palubce, nejde o to, že něco je na skle, ale že údajně vadí ve výhledu, tedy i PDA v držáku na palubce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 já mám držák na skle,drží super STK bez problému a policejní kontroly taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.