Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj už nějakou dobu pozoruji, že mi jde při řazení na 2-rychlost mi to jde celkem ztuha, jako kdyby se jí tam nechtělo. U ostatních rychlostí tento problém nemám. Nevíte čím by to mohlo být? Díky

????

Upraveno od Gumak.Ln

• 2 týdny později...

A dělá to při jízdě a ikdyž je vypnutý motor?

Tomu som volaako neporozumel. Pri jazde s vypnutym motorom, ale mne to taktiez ide stuha.

• 2 týdny později...

Myslel jsem když auto stojí a motor neběží. Tak se zjistí stav táhla a kulisy.

• 3 měsíce později...

Mám podobný problém. Když řadím z jedničky na dvojku a vytočím to trošku víc, tak tam dvojka nejde, nebo když jde, tak to jde přes zuby. Takže když se rozjedu, musím nechat klesnout otáčky a pak až zařadím dvojku. Někde jsem tu četla, že to může být špatným olejem v převodovce. Každopádně octávice má najeto 70t, což není tak moc, ale až půjdu na servis, tak se domluvím na výměně a uvidíme... Ale jestli tu je někdo další s tímhle problémem, nejlíp třeba už vyřešeným, tak ráda přijmu rady :-)

• 2 týdny později...

U meho Supa 2,0Tdi 103kW 6q mi to jde taky hur,musim tam 2 davat pomaleji,jinak to trochu zadrhne.Kdyz to ovsem vic vytocim,jde to spis lip:)

Upraveno od PetrKV

• 6 měsíců později...

Mám problém taky s řazením u svého supa 1,9 96kW, kdy mi jde blbě řadit z jedničky na dvojku. Jen z 1. na 2. kvalt.... Když už je auto prohřáté, tak se to zlepší, ale pořád je to těžší, což hlavně při rozjezdech dělá problémy - zařadím dvojku né dříve jak v 1800 otáčkách (lépe tak 2000), pak tam docela vklouzne. (při nižších otáčkách to jde spíše přes zuby a i při vyšším točením je potřeba nechat chvíličku vymáčknutou spojku)

Štve mne to nejen z principu, ale jezdím občas po křižovatkách, kde je potřeba se rychleji odpíchnout a "zmizet" a né se po rozjezdu "skoro zastavit než si dvojka usmyslí" :kol-44:

• 4 týdny později...

Melo by to jit lehce u 1,9 96kW mi to slo uplne skvele,proti 2,0 Tdi 103kW,co jezdim ted.Zkus nekoho sikovneho at ti na to mrkne a nenech se odradit,ze to je ok.Me to taky rikali..Po vymene setrvaku se mi to trochu zlepsilo a po nedavne havarii na predek a oprave je to zas lepsi,nevim co se stalo,ale neco se tam muselo hnout...a to jsem to predtim zminoval ve trech servisech a vsichni mi rikali: "normal"..

• 1 měsíc později...

To samé.. 2 tam jde ztuha, jak kdy. Občas se to nastartuje a jde lehce, občas ztuha jak svine.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.