Publikováno Březen 12, 201114 r Ahoj už nějakou dobu pozoruji, že mi jde při řazení na 2-rychlost mi to jde celkem ztuha, jako kdyby se jí tam nechtělo. U ostatních rychlostí tento problém nemám. Nevíte čím by to mohlo být? Díky ???? Upraveno Březen 16, 201114 r od Gumak.Ln
Březen 23, 201114 r Tomu som volaako neporozumel. Pri jazde s vypnutym motorom, ale mne to taktiez ide stuha.
Červenec 20, 201114 r Mám podobný problém. Když řadím z jedničky na dvojku a vytočím to trošku víc, tak tam dvojka nejde, nebo když jde, tak to jde přes zuby. Takže když se rozjedu, musím nechat klesnout otáčky a pak až zařadím dvojku. Někde jsem tu četla, že to může být špatným olejem v převodovce. Každopádně octávice má najeto 70t, což není tak moc, ale až půjdu na servis, tak se domluvím na výměně a uvidíme... Ale jestli tu je někdo další s tímhle problémem, nejlíp třeba už vyřešeným, tak ráda přijmu rady :-)
Srpen 2, 201114 r U meho Supa 2,0Tdi 103kW 6q mi to jde taky hur,musim tam 2 davat pomaleji,jinak to trochu zadrhne.Kdyz to ovsem vic vytocim,jde to spis lip:) Upraveno Srpen 2, 201114 r od PetrKV
Únor 15, 201213 r Mám problém taky s řazením u svého supa 1,9 96kW, kdy mi jde blbě řadit z jedničky na dvojku. Jen z 1. na 2. kvalt.... Když už je auto prohřáté, tak se to zlepší, ale pořád je to těžší, což hlavně při rozjezdech dělá problémy - zařadím dvojku né dříve jak v 1800 otáčkách (lépe tak 2000), pak tam docela vklouzne. (při nižších otáčkách to jde spíše přes zuby a i při vyšším točením je potřeba nechat chvíličku vymáčknutou spojku) Štve mne to nejen z principu, ale jezdím občas po křižovatkách, kde je potřeba se rychleji odpíchnout a "zmizet" a né se po rozjezdu "skoro zastavit než si dvojka usmyslí"
Březen 8, 201213 r Melo by to jit lehce u 1,9 96kW mi to slo uplne skvele,proti 2,0 Tdi 103kW,co jezdim ted.Zkus nekoho sikovneho at ti na to mrkne a nenech se odradit,ze to je ok.Me to taky rikali..Po vymene setrvaku se mi to trochu zlepsilo a po nedavne havarii na predek a oprave je to zas lepsi,nevim co se stalo,ale neco se tam muselo hnout...a to jsem to predtim zminoval ve trech servisech a vsichni mi rikali: "normal"..
Duben 10, 201213 r To samé.. 2 tam jde ztuha, jak kdy. Občas se to nastartuje a jde lehce, občas ztuha jak svine.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.