Přejít na obsah

Problém při řazení na rychlostní stupeň 2


Gumak.Ln

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Mám podobný problém. Když řadím z jedničky na dvojku a vytočím to trošku víc, tak tam dvojka nejde, nebo když jde, tak to jde přes zuby. Takže když se rozjedu, musím nechat klesnout otáčky a pak až zařadím dvojku. Někde jsem tu četla, že to může být špatným olejem v převodovce. Každopádně octávice má najeto 70t, což není tak moc, ale až půjdu na servis, tak se domluvím na výměně a uvidíme... Ale jestli tu je někdo další s tímhle problémem, nejlíp třeba už vyřešeným, tak ráda přijmu rady :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Mám problém taky s řazením u svého supa 1,9 96kW, kdy mi jde blbě řadit z jedničky na dvojku. Jen z 1. na 2. kvalt.... Když už je auto prohřáté, tak se to zlepší, ale pořád je to těžší, což hlavně při rozjezdech dělá problémy - zařadím dvojku né dříve jak v 1800 otáčkách (lépe tak 2000), pak tam docela vklouzne. (při nižších otáčkách to jde spíše přes zuby a i při vyšším točením je potřeba nechat chvíličku vymáčknutou spojku)

Štve mne to nejen z principu, ale jezdím občas po křižovatkách, kde je potřeba se rychleji odpíchnout a "zmizet" a né se po rozjezdu "skoro zastavit než si dvojka usmyslí" :kol-44:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Melo by to jit lehce u 1,9 96kW mi to slo uplne skvele,proti 2,0 Tdi 103kW,co jezdim ted.Zkus nekoho sikovneho at ti na to mrkne a nenech se odradit,ze to je ok.Me to taky rikali..Po vymene setrvaku se mi to trochu zlepsilo a po nedavne havarii na predek a oprave je to zas lepsi,nevim co se stalo,ale neco se tam muselo hnout...a to jsem to predtim zminoval ve trech servisech a vsichni mi rikali: "normal"..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...