Přejít na obsah

Svítí kontrolka mazání a šíleně klepou ventily

David RS

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni chtěl jsem se zeptat,dnes jsem si koupil octavii RS 1.8 T 20V 132 KW a když jsem si jí vezl domů tak po 100 km začala svítit kontrolak mazání červeně a pak zničeho nic začali klepat ventily,tak sem dolil olej,auto jelo normálně do té doby než jsem přesáhl 150km/h,pak znovu ta samá závada,nevíte prosím čím by to mohlo být???????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co to votoč a valit z5 k tomu kdo ti ho prodal na reklamaci?? Kde co a proč tě nemusí trápit a za vrácený prachy si koupíš něco lepšího.

Když se to stalo po druhý volej tam byl nebo chyběl??

Pokud chyběl tak se prvně se podivej, jestli ti někde neteče (volnej filtr...) a nemáš vod toho zamaštěnej motor. Pokud ne, tak ho to asi žere. Tak se mrknout do hadic k turbu a hledat.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak v tom případě ti asi čerpadlo nedává doststečnej tlak.

Vanu dolů a podivat se na sací koš a čerpadlo.

Brácha měl to samé na SI 1,8T.

V servisu jim při výměně oleje říkal je potřeba sundat vanu a očistit koš, chlapi mu odpověděli jo jo a vykašlali se na to.

Ujel par tisíc Km a podobný problem svití kontrolka mazání a klepou ventily.

Tak jel je do servisu seřvat a přinutil je udělat novou vyměnu oleje se sundáním vany a očištěním koše.

Od té doby klid, naštěstí s tím "nemazáním" jel jen cca 3km.

Jak je zminěno výše je to znamá bolistka 1,8T, ale když se dělá při výměně oleje co se má nemusí se projevit.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...