Publikováno Březen 12, 201114 r Ahoj všichni chtěl jsem se zeptat,dnes jsem si koupil octavii RS 1.8 T 20V 132 KW a když jsem si jí vezl domů tak po 100 km začala svítit kontrolak mazání červeně a pak zničeho nic začali klepat ventily,tak sem dolil olej,auto jelo normálně do té doby než jsem přesáhl 150km/h,pak znovu ta samá závada,nevíte prosím čím by to mohlo být???????
Březen 12, 201114 r To seš střelec je s autem 150 při konrolce mazání. Buď ti to neskutečně baští olej - přijde na to kde, nebo může být ucpaný sítko v olejový vaně a nestačí to mazat, nebo čerpadlo...Těžko soudit. Na benzíny moc nejsem, tak snad ti někdo řekne víc Hulí to nějak?
Březen 12, 201114 r Autor No ja jsem stim letel kdyz to nedelalo pak to zase zacalo delat,a nehulí to prave ze vubec
Březen 12, 201114 r Co to votoč a valit z5 k tomu kdo ti ho prodal na reklamaci?? Kde co a proč tě nemusí trápit a za vrácený prachy si koupíš něco lepšího. Když se to stalo po druhý volej tam byl nebo chyběl?? Pokud chyběl tak se prvně se podivej, jestli ti někde neteče (volnej filtr...) a nemáš vod toho zamaštěnej motor. Pokud ne, tak ho to asi žere. Tak se mrknout do hadic k turbu a hledat.
Březen 12, 201114 r Autor No olej nikde po motoru neni,motor je jak novej,taky jsem premylsel ze jim to pujdu dat na reklamaci,ale trapi me to a este to nejde nastartovat z niceho nic,olej sem tam doleval aby to nesvitilo a ikdyz je tam max tak to sviti
Březen 13, 201114 r Tak v tom případě ti asi čerpadlo nedává doststečnej tlak. Vanu dolů a podivat se na sací koš a čerpadlo.
Březen 17, 201114 r Taky jsem řešil nadměrné klepání ventilů....po sundání víka jsem se nestačil divit, co tam bylo...vačka a všechny hydroštely K.O. Je fakt, že mne kontrolka nesvítila, jen to nadměrně klepalo....
Březen 26, 201114 r Tak v tom případě ti asi čerpadlo nedává doststečnej tlak. Vanu dolů a podivat se na sací koš a čerpadlo. Brácha měl to samé na SI 1,8T. V servisu jim při výměně oleje říkal je potřeba sundat vanu a očistit koš, chlapi mu odpověděli jo jo a vykašlali se na to. Ujel par tisíc Km a podobný problem svití kontrolka mazání a klepou ventily. Tak jel je do servisu seřvat a přinutil je udělat novou vyměnu oleje se sundáním vany a očištěním koše. Od té doby klid, naštěstí s tím "nemazáním" jel jen cca 3km. Jak je zminěno výše je to znamá bolistka 1,8T, ale když se dělá při výměně oleje co se má nemusí se projevit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.