Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim

chcel by som sa opytat ako je to s tryskami v TDI PD ake sa davali 2004-2008 kolko stoja nove ktore su najlepsie a ako sa sa prejavuje ich konec...

• 2 týdny později...
  • Autor

tak nikto nic ? aspon nieco mi napiste....

Zaleží jaký máš motor. Já mám třeba BXE a tam patří tyhle trysky: 038130073AG mají je třeba tady http://www.cc-autodily.cz/tryska-vstrikovaci-1-1_1?keyword=vstrik&brand=SKODA&model=OCTAVIA Musíš tam dát ty samé, co tam byly. U mě odešel jeden vstřik na 4.válci. Projevovalo se to tak, že auto na volnoběh škubalo, motor neměl pravidelný chod. Na diagnostice byla vidět velká odchylka od vstřikovaného množství právě na 4.válci. Za studena 2,99 a za tepla přes 1,5mg. Mám najeto něco přes 150000km. Dnes jsem byl na výměně, odchylky jsou teď max. 0,3mg a motor se uklidnil. Mno a až bude odchylka opět na nějakém válci velká, vyměním další vstřik. Někdo je mění najednou, ale podle toho co jsem načet na internetu, stačí vstřiky měnit až je potřeba. Jaký problémy s tím máš ty?

• Autor

Zaleží jaký máš motor. Já mám třeba BXE a tam patří tyhle trysky: 038130073AG mají je třeba tady http://www.cc-autodily.cz/tryska-vstrikovaci-1-1_1?keyword=vstrik&brand=SKODA&model=OCTAVIA Musíš tam dát ty samé, co tam byly. U mě odešel jeden vstřik na 4.válci. Projevovalo se to tak, že auto na volnoběh škubalo, motor neměl pravidelný chod. Na diagnostice byla vidět velká odchylka od vstřikovaného množství právě na 4.válci. Za studena 2,99 a za tepla přes 1,5mg. Mám najeto něco přes 150000km. Dnes jsem byl na výměně, odchylky jsou teď max. 0,3mg a motor se uklidnil. Mno a až bude odchylka opět na nějakém válci velká, vyměním další vstřik. Někdo je mění najednou, ale podle toho co jsem načet na internetu, stačí vstřiky měnit až je potřeba. Jaký problémy s tím máš ty?

mna len zaujimalo ze ake trysky idu do tychto motorov, cena...znacka... vidim ze vsade idu ine a to je aka znacka delphi ci bosch?

Tyhle jsou myslim Bosch. Myslim, že ani jiná náhrada, jiné značky neni.

zdravim

chcel by som sa opytat ako je to s tryskami v TDI PD ake sa davali 2004-2008 kolko stoja nove ktore su najlepsie a ako sa sa prejavuje ich konec...

Sháníš trysky nebo vstřikovače?? Jestli vstřikovače, tak mě zajímá, jak si zjistil, že jsou špatné?

Mohu ti nabídnout vstřikovací trysky Fratelli Bosio SPRINT 783 za 7.258,- Kč vč. DPH (cena za 4ks trysek) bez montáže.

• Autor

Sháníš trysky nebo vstřikovače?? Jestli vstřikovače, tak mě zajímá, jak si zjistil, že jsou špatné?

Mohu ti nabídnout vstřikovací trysky Fratelli Bosio SPRINT 783 za 7.258,- Kč vč. DPH (cena za 4ks trysek) bez montáže.

nijakk som nezistil ze su zle a nezhanam ja som chcel len info prehlad o cenach a tie pasujuju aj do 1,9 77kw?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.