kvetag Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 Ahoj Všem, problém s otáčkami se děje při řazení. Jakmile za jízdy řadím, tak po sešlápnutí spojky otáčky mírně stoupnou a pak pomalu padají, řadím tedy do plných otáček a motor dost řve. Když šlapu na plny na volnoběh, tak se mi to zdá v pořádku. Když za jízdy pustím plyn, otáčky sice nevzrostou, ale stále padají celkem pomalu. Zvášila se tím i spotřeba. V listopadu jsem byl na technický a měl jsem to v servisu, kde mi čistili škrtící klapku a resetovali její nastavení. Každopádně to nemělo žádný efekt. Snad to udělali dobře, dal sem za to dost peněz.... Napadá někoho, co by mohlo být příčinou. Projížděl jsem fóra a problém škrtící klapky se všude projevuje jinak. Mohla by pomoci výměna a nebo mám ještě zkusit klapku vyčistit a vyresetovat sám, ať mám jistotu? Díky za typy Martin Škoda Fabia Combi 1.2HTP, 47KW, rv.: 2004, najeto: 115.000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 jsi ve špatné sekci, přesouvám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetag Vloženo 15. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 prošel jsem si fóra a našel i pár s přesným popisem tohoto problému, který ve všech případech řeší čidlo spojkového pedálu. Jako měl bych z toho radost, ale pak se seberu, půjdu do toh servisu a udělám tam nějakou scénu )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reno1602 Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Mám úplně stejný problém na úplně stejném motoru. Takže čidlo spojky ? Já myslel že lambda 😊 tak aspoň vím jakým směrem se soustředit 🙏😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reno1602 Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Tak opraveno :-) 502 kč nový spínač v kellyně a cca půl hodiny práce, protože jsem fakt hrozně nešikovný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.