Přejít na obsah

tuhe razeni

alli86

Doporučené příspěvky

Ahoj vsem,

chtel bych Vas pozadat o radu. Mam obcas problem zaradit 1 a 3. je to jako by se zasekla a kdyz vyvinu vetsi nez normalni silu tak zapadne (nejdou slyset zuby) jen to jde ztuha.

Nema nekdo napad cim by to mohlo byt? Zda se mi ze to jde ztuha kdyz se mi zahreje auto. Jezdim denne 100km do prace a az na konci cesty zjistuju ze to "drhne".

Hledal jsem zde na foru ale nic moc jsem nenasel co by me uspokojilo.

Nekde jsem nasel, ze by mohlo byt rozjete nastaveni bovdenu. tudiz nastavit bovdeny razeni?

Taky jsem nasel neco jako zkraceni drahy razeni... ale o tom nic moc nevim :-(

Budu rad za kazdou radu. zacina me to stvat. To abych mel na krizovatce vzy zarazeno abych pak nezdrzoval. Obcas to je docela prace zaradit 1.

Dikes moc za rady

Alli86

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

Ahoj tak mi dneska vykradli auto a menim v servisu okno PP.

Technik sedl do auta nastartoval a radi a krici ze mi odchazi spojka. Tak to bude asi spojkou :-(

No tak ted uvazuji zda tam dat sachs, valeo nebo luk. Luk je dost drahej tak spis SACHS nebo VALEO. Mate nekdo zkusenosti?

Taky jsem se docetl ze se spousta lidi vraci k jednohmote (pry stratim komfort-to nevim co presne by to znamenalo ale ziskam dalsich 250000 bez vymeny a vydrzi vic)

Kdyby jste mel nekdo zkusenosti prosim napiste Alli86

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...