alli86 Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Ahoj vsem, chtel bych Vas pozadat o radu. Mam obcas problem zaradit 1 a 3. je to jako by se zasekla a kdyz vyvinu vetsi nez normalni silu tak zapadne (nejdou slyset zuby) jen to jde ztuha. Nema nekdo napad cim by to mohlo byt? Zda se mi ze to jde ztuha kdyz se mi zahreje auto. Jezdim denne 100km do prace a az na konci cesty zjistuju ze to "drhne". Hledal jsem zde na foru ale nic moc jsem nenasel co by me uspokojilo. Nekde jsem nasel, ze by mohlo byt rozjete nastaveni bovdenu. tudiz nastavit bovdeny razeni? Taky jsem nasel neco jako zkraceni drahy razeni... ale o tom nic moc nevim :-( Budu rad za kazdou radu. zacina me to stvat. To abych mel na krizovatce vzy zarazeno abych pak nezdrzoval. Obcas to je docela prace zaradit 1. Dikes moc za rady Alli86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juke.box Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Tak tady bych zkusil opravdu seřídit ty lanovody a preventivně vyměnit olej,i když je to dle výrobce "celoživotní" náplň, tak to není od věci. Víc pro to už neuděláš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alli86 Posted March 17, 2011 Author Share Posted March 17, 2011 (edited) Kdyby to nepomohlo tak uz se muze jen vymenit prevodovku? Edited March 17, 2011 by alli86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juke.box Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Zkus seřídit a dej vědět,převodovky vydrží dost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alli86 Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 Ahoj tak mi dneska vykradli auto a menim v servisu okno PP. Technik sedl do auta nastartoval a radi a krici ze mi odchazi spojka. Tak to bude asi spojkou :-( No tak ted uvazuji zda tam dat sachs, valeo nebo luk. Luk je dost drahej tak spis SACHS nebo VALEO. Mate nekdo zkusenosti? Taky jsem se docetl ze se spousta lidi vraci k jednohmote (pry stratim komfort-to nevim co presne by to znamenalo ale ziskam dalsich 250000 bez vymeny a vydrzi vic) Kdyby jste mel nekdo zkusenosti prosim napiste Alli86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palad1n Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Ahoj, pomohla nakonec výměna té spojky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alli86 Posted July 6, 2011 Author Share Posted July 6, 2011 Ahoj, vymena spojky pomohla. Kdyz jsme to rozebraly byla v pytli paka na ktere je pripnute lozisko. byla nalomena. Ale kdyz uz to bylo rozebrany tak jsme to vymenili cely krome setrvacniku a je klid. Radi jako za mlada :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palad1n Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 díky za odpověď, zkusím vyměnit olej v převodovce, brzdovou kapalinu, odvznušnit spojku a pokud to nepomůže, tak to asi nechám, dokud mi nezačne prokluzovat spojka a pak to vyměním všechno:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alli86 Posted July 11, 2011 Author Share Posted July 11, 2011 Jeste si nech seridit tahla co vedou k prevodovce od radicky muzou bejt povytahbnuty. to mel zase kamarad a jen se to seridilo a jelo to v pohode :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts