machmo Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Zdar hoši, kámoš má na O1 dodělávané univerzální dálkové ovládání (něco podobného co se prodává na Aukru). Měsíc bez problému a včera ani jeden ovladač nefachá. Problém bude asi v přijímací krabičce, diody na klíčích svítí. Uměl by to někdo opravit, nebo to mám vyhodit.Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 druhy ovladac funguje? je k tomu nejaky navod jak se do toho uci ovladace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machmo Vloženo 17. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Ani jeden ovladač nefachá, zradu bych viděl u přijímače. Návod je pouze pro připojení. To je instalováno dobře, měsíc bez problému, až včera nic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Počítám, že na ten návod se zedesim neptal jen proto aby řeč nestála. Mohlo se stát, že přijímač z nějakého důvodu zapomněl kódy vysílačů. Takže, nějaký restart a zkusit znova naučit. A pak: ...(něco podobného co se prodává na Aukru)... je fakt přesný popis zařízení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machmo Vloženo 17. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Je mi jasný, že to není přesný popis, ale myslím si, že číňani to mají na jedno brdo. S tím restartem to není špatný nápad. Mě šlo o to, jestli se v tom někdo nehrabal, nebo neměl konkrétní zkušenost. Je to tento bazmek. http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/15/02/74/18/1502741847 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.