Publikováno Březen 17, 201114 r Zdar hoši, kámoš má na O1 dodělávané univerzální dálkové ovládání (něco podobného co se prodává na Aukru). Měsíc bez problému a včera ani jeden ovladač nefachá. Problém bude asi v přijímací krabičce, diody na klíčích svítí. Uměl by to někdo opravit, nebo to mám vyhodit.Díky za radu.
Březen 17, 201114 r Autor Ani jeden ovladač nefachá, zradu bych viděl u přijímače. Návod je pouze pro připojení. To je instalováno dobře, měsíc bez problému, až včera nic.....
Březen 17, 201114 r Počítám, že na ten návod se zedesim neptal jen proto aby řeč nestála. Mohlo se stát, že přijímač z nějakého důvodu zapomněl kódy vysílačů. Takže, nějaký restart a zkusit znova naučit. A pak: ...(něco podobného co se prodává na Aukru)... je fakt přesný popis zařízení .
Březen 17, 201114 r Autor Je mi jasný, že to není přesný popis, ale myslím si, že číňani to mají na jedno brdo. S tím restartem to není špatný nápad. Mě šlo o to, jestli se v tom někdo nehrabal, nebo neměl konkrétní zkušenost. Je to tento bazmek. http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/15/02/74/18/1502741847
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.