JirkaN79 Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Zdravím a předem se omlouvám pokud to tady někde je, snažil jsem se hledat ale nenašel přímo toto. Chtěl bych se zeptat jak a jestli vůbec jdou opravit tyto tečky na laku (viz.foto), většinou spodní díl dveří či blatníků. Nevím zda je to rez nebo jen špína, některé jdou sundat nehtem. Šlo by to podle vás třeba tempem ??? Díky za každou radu. Jirka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Je na to přípravek od Sonaxu - Flugrost Entferner (Odstraňvač vzdušné koroze), cena kolem 300,- Kč. Jde to s tím dobře postříkáš, necháš působit a pak opláchneš vodou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaN79 Vloženo 17. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Rychlá reakce díky moc, co nejdříve seženu, doufám že bude dobře fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky26 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Pomohlo to dat dole s tym pripravkom od soaxu ci si pouzil nieco ine ci ako si dopadol? Mne sa objavilo presne to iste som si vsimol minuly tyzden a to je auto 2007 bol som v soku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 aj mne sa objavili také bodky ale na blatníku tesne nad kolesom... ale tak dalo sa to odstrániť aj obyčajnou hubkou na čistenie a jarovou vodou... stačilo len troška pritlačiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.