Přejít na obsah

Vlnovec výfuku

Píst

Doporučené příspěvky

Pomoc chlapy, auto mi začalo poslední dobou "prdět". Zjistil jsem, že odešel vlnovec výfuku, ale vzhledem k tomu, že je přímo u příruby, je takřka neopravitelný. Ptal jsem se ve Škodovce, chtějí za celý díl (včetně katalyzátoru) nehorázných 7.000, přímo vlnovec se nevyrábí, v replice 5.200. Máte někdo zkušenosti s opravou? :unsure:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

S vlnovcemi jsem se elegantnim způsobem rozloučil, co mi na mé bývalé 1,6 55 kW 2x prasknul - zakoupil jsem náhradu příruby a běžný pružný element na výfuk a zavezl jsem to do svého oblíbeného servisu. Tam mi to během dopoledne vyměnili. Zvuk výfuku se mírně změnil, ale od té doby jsem měl od vlnovců definitivní pokoj.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Vlnovce se prodávaj ve všech možnejch velikostech a šířkách. Mají ho skoro všude, kde nabízí neorigo díly, stačí změřit ten na autě a pak objednat náhradu. Dokonce dělaj i vícekrát opletenej vlnovec=vydrží dýl. Cena tak do 1000,- a pak něco za převaření.. -_-

Odkaz ke komentáři

Vlnovce se prodávaj ve všech možnejch velikostech a šířkách. Mají ho skoro všude, kde nabízí neorigo díly, stačí změřit ten na autě a pak objednat náhradu. Dokonce dělaj i vícekrát opletenej vlnovec=vydrží dýl. Cena tak do 1000,- a pak něco za převaření.. -_-

jj, ja mam ten nekolikrat opletenej, ten jednou opletenej stal 350 Kc, ale na tom neusetris, proto jsem vzal ten lepsi ...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...