Píst Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Pomoc chlapy, auto mi začalo poslední dobou "prdět". Zjistil jsem, že odešel vlnovec výfuku, ale vzhledem k tomu, že je přímo u příruby, je takřka neopravitelný. Ptal jsem se ve Škodovce, chtějí za celý díl (včetně katalyzátoru) nehorázných 7.000, přímo vlnovec se nevyrábí, v replice 5.200. Máte někdo zkušenosti s opravou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Zvolda Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Mě to stálo necelej litr ( vlnovec + přivaření ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 S vlnovcemi jsem se elegantnim způsobem rozloučil, co mi na mé bývalé 1,6 55 kW 2x prasknul - zakoupil jsem náhradu příruby a běžný pružný element na výfuk a zavezl jsem to do svého oblíbeného servisu. Tam mi to během dopoledne vyměnili. Zvuk výfuku se mírně změnil, ale od té doby jsem měl od vlnovců definitivní pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanxxx Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Mě to stálo necelej litr ( vlnovec + přivaření ) akym vlnovcom si to nahradil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bArt_Teschen Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Mě to stálo necelej litr ( vlnovec + přivaření ) akym vlnovcom si to nahradil? normálně jsem si taky nechal vyměnit jenom vlnovec, v Polsku me vysel na 800 Kc (Polaci pochopili ze je skulinka na trhu a zacali ho vyrabet zvlast). Vyriznuti a navareni noveho me stalo 500 Kc za praci. Pohodicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Vlnovce se prodávaj ve všech možnejch velikostech a šířkách. Mají ho skoro všude, kde nabízí neorigo díly, stačí změřit ten na autě a pak objednat náhradu. Dokonce dělaj i vícekrát opletenej vlnovec=vydrží dýl. Cena tak do 1000,- a pak něco za převaření.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bArt_Teschen Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Vlnovce se prodávaj ve všech možnejch velikostech a šířkách. Mají ho skoro všude, kde nabízí neorigo díly, stačí změřit ten na autě a pak objednat náhradu. Dokonce dělaj i vícekrát opletenej vlnovec=vydrží dýl. Cena tak do 1000,- a pak něco za převaření.. jj, ja mam ten nekolikrat opletenej, ten jednou opletenej stal 350 Kc, ale na tom neusetris, proto jsem vzal ten lepsi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.