-MiH- Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Schéma zapojenia výhrevu zadných sedadiel. Potrebné je zohnať RJ výhrevu, spínače, dečky a kabeláž. Vyhrievanie O2 zadne.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnweb Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Zdravím, dodělávál jsemsi na moji OII vyhřívané sedačky a zbylo mi spousta potřebných konektorů (nějak jsem to při objednávání ve škodovce přehnal) proto kdo by jste měli zájem ozvěte se. Tel: 725338715 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave123456 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 ahoj mám dotaz ,přidělával jsem vyhřívané sedáky na oct III ,na klimatik ,panel klimaticu mam s výhřevem sedaček ,jen nevím kam zapojit (do jakých pinu) ty dva drátky co jdou do panelu klimatizece ,u klimatroniku to jde do pinu 10,11 ale nevím kam to zapojit u klimatiku ....děkuju za odpověď popřípadě za radu !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ľudovít Mika Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Nazdar, ak mam vyhrevane sedadla v OI ide napojit vyhrevane sedadla z OII. Ide mi len o vyhrevanie. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpo Vloženo 25. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 (editace) Ahojte viete mi poslat el.schemu vyhrevu na octavia2 predne sedadla dakujem pumpo001@azet.sk Editováno: 25. Srpen 2012, autor: pumpo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
disk Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) pumpo001@azet.sk Odeslano schema. Nejdou mi pridat obrazky. Editováno: 3. leden 2013, autor: disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 (editace) Ahojte.Potrebujem pomôcť s dorobením výhrevu sedačiek. Mam Octaviu 2 facelift MR 2011 (climatic).Neposlal by mi niekto schému pre tento modelový ročník? S pozdravom Martin Editováno: 11. Březen 2013, autor: RELAX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 (editace) Cau chyba ti riadiaca jednotka vyhrevu (pod sedadlo spolujazdca) origo v skodovke cca 45eur. Panel climatic si kup zo skoda parts (ale je ich viac typov ja som ho kupoval na rocnik 2009, potom skodovka urobila nejake zmeny - radsej si to over u predajcu ci ti bude pasovat), namiesto deciek by som kupil cele sedacky z bazoša a kabelaz ti vie spravit uzivatel Vasa - Prostejov za ovela nizsiu cenu - ked by si sa snim dohodol za dve hodiny to mas aj namontovane a nakodovane Editováno: 9. Únor 2013, autor: sideA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 A aké je to číslo riadiacej jednotky výhrevu (pod sedadlom spolujazdca). Panel climatic som objednal z skoda parts dúfam že mi ho ten chlapík pošle dobrý (vravel som aby poslal panel čo sú na ňom stupne teploty), lebo objednal som u neho veľa veci ale furt niečo popletie alebo pošle nejakú chobotinu Sedačky mam poriešene dečky mi bude montovať profi čalunik. Potrebujem len el. schému výhrevu pre MR 2011 to fakt nikto nemá , prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 (editace) 1Z0 959 772 C Na tu schemu oslov uzivatela 160R z octaviaclub.cz Editováno: 9. Únor 2013, autor: sideA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scout2 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 mám octavia scout facelift interier r.v. 6/09 někdo mi říkal, že je v sedačkách již připravený výhřev a jde jen o natažení kabelů a výměnu panelu climatronicu je to pravda? nebo to znamená rozpárat sedačky a a dělat komplet výhřev? na kolik to pak ccavyjde peněz? docela bych to uvítal díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Že by bylo něcom předem připravené ? Na to zapoměň. Použij vpravo nahoře tlačítko hledat. Je to stejné jako u OII. Jinak co je třeba už jsi napsal s tím rozdílem , že sedačky se nepářou, ale pouze rozčalouní - nebo někdo je vymění za sedáky s vestavěným. výhřevem. Nejsem příznivcem toho dávat něco neoriginál, než je tovární výroba, ale pokud neseženeš nějak jinak komponenty než v origo Škoda a neumíš si sám udělat. Tak tady máš řešení. Jde tam dohodnout i montáž http://www.htcar.cz/hts-oct-ii-vyhrivani-sedadel-pod-calouneni-pro-s-octavia-ii-2-sedadla/d-70690/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 jj. HTCar Vsetín a pěkně samo domo. Chystám se na to. Manželka nadává...že je jí zima na dupku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 HTCar mám už druhou zimu ve služebáku a nemá to chybu. Velmi rychlý náběh Dělal jsem sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Pepa007 : A jak s čalouněním? Jde to dobře? Nějaké rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Nedělal jsem to poprvé. Je tu někde na foru docela pěkný návod. Při montáži jsem místo originálních drátěných oček použil elktrikářské stahovací pásky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Měl jsem ve starý (oktávce) taky HT CAR, spokojenost, jen oproti originálním začnou opravdu hřát o něco později, ale žádný drama. Čalounění je práce tak na večer, v klidu, hodně mi pomohl tento článek: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-vyhrivacich-decek Je to sice na OI, ale ten princip je z toho jasnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 rolbař ti to udělá vše origoš, není problém koupit origoš škoda dečky, kabely a origoš climatic nebo climatronic panel s vyhřevem... tohle je strašny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Nakoniec som kvôli schéme musel zohnať (download ) program Elsa Win (odporúčam, šikovný program obsahuje nielen el. schémy ale aj dielenské príručky) . Včera namontované, dokonca to aj funguje . Piplačka ale dá sa dokonca netreba demontovať celu palubku. Skôr som mal problém zohnať panel climatic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OHI Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Ahoj, chtěl bych se zeptat zda by mi někdo nedodělal výhřev předních sedadel do OII někde v okolí Prahy či Plzně? Koupím si sedačky s výhřevem a climatik takže by asi šlo jen o natažení kabeláže a nakódování. Děkuji za ohlasy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Jardo si myslim s tym nema problem http://www.cardiagnostik.cz/index.php/provozovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 To je ten, jak se mu přezdívá Rolbař? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 JJ rambo Jarda Rolbař, rolbuje v praze víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 jj, to jsem já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Tak super, až budu něco potřebovat, vím kam Máš dobrou pověst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.