Leden 18, 20169 r Taky se na to chystam a tak jsem trochu hledal, tohle jsem nasel posilam linky http://www.htcar.cz/vyhrivani-sedadel-skoda-octavia-ii-k-orig-panelu/d-70828/ dole je na stahnuti i navod na originalni cklimatronic
Leden 23, 20169 r Zdarec lidi mám octavia II r.v 2005 a dal jsem si tam sedačky s výhřevem na natáhal i kabeláž. Jen mi nikdo nedokázal zatím poradit jak mám kabeláž přesne napojit. Stáhl jsem si návod na climatronick ale já mám climatic a neche to fungovat. Kdo by měl nějaké chéma nebo rady tak bych byl za vše moc vděčen. Díky
Leden 23, 20169 r Tady mas schemata pro Climatic a textilni sedacky... (Ale nove vlakno jsi zakladat nemusel, urcite to tady nekde je => moderator nebude nadseny.)
Leden 23, 20169 r Já už jse sem koukám 14 dní a mám to prohlídle dokola a našel jsem vždy na climatronic nebo na zadní sedačky atd. Ale tohle ne. Moc děkuji
Únor 3, 20169 r V případě modelového roku 2008 a současného climatronicu 1Z0 907 044 R, jaká je nejlepší náhrada pro výhřev? Podle ETKY se k ničemu nedostanu, R je od roku 2004 do konce, nepředpokládám, že je to skládačka co dům dal před vymetením předFL z linky. Náhradou dle ETKY je index AB, opět použitelný od 2004 dále... Nemáte někdo nápad?
Květen 26, 20169 r Ahojte kluci, nemohl by mi prosím někdo poslat schéma výhřevu předních sedadel na octavia 2? Byl bych Vám moc vděčný. Děkuji :-)
Květen 26, 20169 r Omlouvám se za spam, neuměl jsem dohledat. Děkuji moc za ochotu :-) a rychlou odpověď
Květen 27, 20169 r Zdravím , chci se ještě zeptat, jestli nevíte někdo, jaké relé přijde k tomu výhřevu jestli jen do pozice SHZG - sitz heizung 4 pinové nebo i nějaké další, popřípadě nějaké označení. Protože jsem pročítal milión věcí a každý říká něco jiného. Mám klimatizaci Climatic s přepínáním na výhřev sedadel, a potom až to všechno zapojím, musím připojit i k BSG? Díky moc
Květen 27, 20169 r Uz jsem to sem jednou daval. Je to ve vlakne Vyhřívání sedaček octavia II... T0mata jsem sloučil.
Květen 27, 20169 r Dobře, jen v tom schématu není uvedeno jaké relé a kolik jich tam přijde... Nerad bych něco zapojil špatně.... Koupil jsem si béžovej polokoženej interiér tak to chci přes víkend dodělat )
Květen 27, 20169 r je to speciální relé, resp RJ výhřevu sedaček a je jen jedna pod sedačkou spolujezdce
Květen 27, 20169 r Ahoj, to vím že tam je RJ pod sedadlem, ale ja mluvim o spinaci skříňce kde jsou relátka pod volentem
Květen 28, 20169 r A nebo stačí opravdu jen ta RJ pod spolujezdcem? Upraveno Květen 28, 20169 r od martyblack
Říjen 5, 20168 r Ahoj, potřeboval bych nutně schéma výhřevu předních sedadel pro vozidla MR08 před fl a MR09 fl. Předem díky.
Březen 17, 20178 r Ahojte, mám dotaz na kolik cca vyjde dodělání vyhřívaných sedaček? Sedačky a Climatronik mám. Rolbař: snažil jsem se napsat zprávu ale prý nemůžete přijímat zprávy..
Březen 17, 20178 r záleží co přesně chceš, já jsem to naposledy dělal s materiálem asi za 10k celé... svazek máš tak za 800, potom je to to jen o práci a kudy chceš vést kabely... Upraveno Květen 10, 20178 r od ka_r_los
Březen 18, 20178 r Pokud máš sedačky a Climatronik, tak přece stačí vodiče například z http://www.autokabel.cz , konektory a piny ze Škodovky a jeden volný den.
Březen 18, 20178 r No jde mi o to natáhnout kabely a zprovoznit. Elektrikář bohužel nejsem.. :/ Tudíž asi by bylo lepší to nechat někoho udělat..
Březen 18, 20178 r na Sbazaru je na prodej komplet svazek za 900, stačí jen natáhnout a přidat vodič přerušení a je to.
Květen 10, 20178 r V 17. 3. 2017 na 23:32, ka_r_los napsal: záleží co přesně chceš, já jsem to naposledy dělal s materiálem asi za 10k celé... svazek máš tak za 800, potom je to to jen o práci a kudy chceš vést kabely... Abych nevypadal jako vydřiduch, tak to bylo včetně sedaček z audi A6, climatroniku, relé výhřevu sedadel a pod...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.