kislla Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Taky se na to chystam a tak jsem trochu hledal, tohle jsem nasel posilam linky http://www.htcar.cz/vyhrivani-sedadel-skoda-octavia-ii-k-orig-panelu/d-70828/ dole je na stahnuti i navod na originalni cklimatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dvořáček Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Zdarec lidi mám octavia II r.v 2005 a dal jsem si tam sedačky s výhřevem na natáhal i kabeláž. Jen mi nikdo nedokázal zatím poradit jak mám kabeláž přesne napojit. Stáhl jsem si návod na climatronick ale já mám climatic a neche to fungovat. Kdo by měl nějaké chéma nebo rady tak bych byl za vše moc vděčen. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Tady mas schemata pro Climatic a textilni sedacky... (Ale nove vlakno jsi zakladat nemusel, urcite to tady nekde je => moderator nebude nadseny.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dvořáček Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Já už jse sem koukám 14 dní a mám to prohlídle dokola a našel jsem vždy na climatronic nebo na zadní sedačky atd. Ale tohle ne. Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 V případě modelového roku 2008 a současného climatronicu 1Z0 907 044 R, jaká je nejlepší náhrada pro výhřev? Podle ETKY se k ničemu nedostanu, R je od roku 2004 do konce, nepředpokládám, že je to skládačka co dům dal před vymetením předFL z linky. Náhradou dle ETKY je index AB, opět použitelný od 2004 dále... Nemáte někdo nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyblack Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Ahojte kluci, nemohl by mi prosím někdo poslat schéma výhřevu předních sedadel na octavia 2? Byl bych Vám moc vděčný. Děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Uz jsem to sem jednou daval. Je to ve vlakne Vyhřívání sedaček octavia II... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyblack Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Omlouvám se za spam, neuměl jsem dohledat. Děkuji moc za ochotu :-) a rychlou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyblack Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Zdravím , chci se ještě zeptat, jestli nevíte někdo, jaké relé přijde k tomu výhřevu jestli jen do pozice SHZG - sitz heizung 4 pinové nebo i nějaké další, popřípadě nějaké označení. Protože jsem pročítal milión věcí a každý říká něco jiného. Mám klimatizaci Climatic s přepínáním na výhřev sedadel, a potom až to všechno zapojím, musím připojit i k BSG? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Uz jsem to sem jednou daval. Je to ve vlakne Vyhřívání sedaček octavia II... T0mata jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyblack Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Dobře, jen v tom schématu není uvedeno jaké relé a kolik jich tam přijde... Nerad bych něco zapojil špatně.... Koupil jsem si béžovej polokoženej interiér tak to chci přes víkend dodělat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 je to speciální relé, resp RJ výhřevu sedaček a je jen jedna pod sedačkou spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyblack Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Ahoj, to vím že tam je RJ pod sedadlem, ale ja mluvim o spinaci skříňce kde jsou relátka pod volentem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyblack Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 (editace) A nebo stačí opravdu jen ta RJ pod spolujezdcem? Editováno: 28. Květen 2016, autor: martyblack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Pod volantem je jen bsg/bcm kvuli vyhrevu se tam natahne jen vodic signalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyblack Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Super to sem potreboval vědět, diky moc chlapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario02 Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Ahoj, potřeboval bych nutně schéma výhřevu předních sedadel pro vozidla MR08 před fl a MR09 fl. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario02 Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Kdyby to náhodou někdo hledal v budoucnu. Já to tady nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M Zoul Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Ahojte, mám dotaz na kolik cca vyjde dodělání vyhřívaných sedaček? Sedačky a Climatronik mám. Rolbař: snažil jsem se napsat zprávu ale prý nemůžete přijímat zprávy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 (editace) záleží co přesně chceš, já jsem to naposledy dělal s materiálem asi za 10k celé... svazek máš tak za 800, potom je to to jen o práci a kudy chceš vést kabely... Editováno: 10. Květen 2017, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario02 Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Pokud máš sedačky a Climatronik, tak přece stačí vodiče například z http://www.autokabel.cz , konektory a piny ze Škodovky a jeden volný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M Zoul Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 No jde mi o to natáhnout kabely a zprovoznit. Elektrikář bohužel nejsem.. :/ Tudíž asi by bylo lepší to nechat někoho udělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 na Sbazaru je na prodej komplet svazek za 900, stačí jen natáhnout a přidat vodič přerušení a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 natažení kabeláže s prací a materiálem cca 2-2,5t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 V 17. 3. 2017 na 23:32, ka_r_los napsal: záleží co přesně chceš, já jsem to naposledy dělal s materiálem asi za 10k celé... svazek máš tak za 800, potom je to to jen o práci a kudy chceš vést kabely... Abych nevypadal jako vydřiduch, tak to bylo včetně sedaček z audi A6, climatroniku, relé výhřevu sedadel a pod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.