Bricktop Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Zdravím všechny, mám dotaz ohledně netěsnící hadičky ostřikovače zadního skla. Přestal mi fungovat zadní ostřikovač, takže jsem pátral po příčině, a zjistil sem, že je to netěsnící hadičkou. Ten spoj hadičky je v motorovém prostoru, zhruba mezi krytem tlumiče levého kola a nádobkou na brzdovou kapalinu. Jakmile zapnu ostřikování, tlakem kapaliny se hadička v tomto místě "rozpojí" a teče. Dá se to někde koupit? Dnes jsem se ptal v jedné poměrně dobré mototechně a nevěděli... Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Téma na tohle tu je. je to rozpojenej spoj. Musíš ho silou secvaknou do sebe. Spousta lidí to udělá jen na půl a pak to hned vypadne. Nebo slepit silikonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bricktop Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Jo, témata tu jsou, ale řeší se tam rozpojená hadička v kufru nebo v prahu dveří, rozpojení v motorovém prostoru jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 máš tam ešte to staršie prevedenie spojenia (čierne ukončenia hadičiek) alebo to novšie ( na jednej strane hadičky je taká biela rychlospojka)?? ak tam máš to druhé riešenie,tak pozri do tej bielej rýchlospojky či ti nevypadol malý gumový krúžok (tesnenie).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 To je zajmavý. já když to měl rozpojený tak sem to tady našel. dokonce i fotka kde to přesně hledat. Třeba tady je odkaz na fotku v mot. prostoru. Věděl sem že to tady je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bricktop Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 (editace) Hold nejsi Mistr fóra pro nic za nic :-) Editováno: 19. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bricktop Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 máš tam ešte to staršie prevedenie spojenia (čierne ukončenia hadičiek) alebo to novšie ( na jednej strane hadičky je taká biela rychlospojka)?? ak tam máš to druhé riešenie,tak pozri do tej bielej rýchlospojky či ti nevypadol malý gumový krúžok (tesnenie).. Byl sem to omrknout a mám to novejší provedení, rozpojil jsem to a nafotil (viz fotky), žádný gumový kroužek tam nevidím, nebo se pletu? Dá se to někde koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 ak pozrieš do tej spojky čo máš na prvom foto,tak tam musí byť malý gumený okrúžok....ak tam neni,tak sa dá objednať celá tá biela rychlospojka v autor.servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bricktop Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Tak jsem se na to byl podívat a žádný kroužek tam nevidím... Něco jako černý kroužek tam úplně vespodu je, ale spíš si myslím, že je to konec hadičky... Kde by měl ten kroužek být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 zober malý šrobováčik a skús či to je koniec hadičky alebo gumové tesnenie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 pozri.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bricktop Vloženo 1. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Takže se po delší době ozývám... Kroužek, co máš na fotce, tam mám, přesto to netěsní. Připadá mi, že to de až moc lehce rozpojit a zase nasunout (není tam ani žádná pojistka, která by se musela zmáčknout před rozpojením), nemůže být problém třeba v tom, že je tam ulomená nějaká pojistka nebo něco podobného? Jinak jsem se ptal v mototechně a borec mi žekl, že koncovku mají, ale prý to de hodně špatně vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 áno ide to ťažko vymeniť (asi sú tie koncovky lisované zatepla)...tak jednoducho tie koncovky vycvakni,prepoj to kúskom gumenej hadičky a na koncoch zatiahni tými plastovými páskami (binderkami) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bricktop Vloženo 1. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Zkusím to, dík za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bricktop Vloženo 14. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 To tvoje řešení s kouskem gumové hadičky si dost dobře nedokážu představit... Na jedné straně by to snad ještě šlo nasadit a přitáhnout, ale na druhé části spojky (samec) je to vzhledem k jejími tvaru skoro nemožné udělat. Dnes jsem spojku kolem dokola zkoušel utěsnit tavící pistolí. Kdyby tam nebyl tak strašně blbý přístup a šlo to nějak otočit, určitě by to fungovalo, bohužel zespoda se mi to nepovedlo utěsnit a furt to tama chčije... Su nasraný jak nikdy! Fakt už nevím, co s tím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 ale veď to cvakni tak,aby ti ostali na oboch koncoch holé hadičky a na tie už ten gumenný prechod natiahneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Doporučujem spojené hadičky zakvapnúť sekundovým lepidlom, lebo ináč tlak v hadičke ju časom zostrelí dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sali_cze Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 Zdravím, ve Fabii I. 1,2HTP v motorovém prostoru teče tzv. spoj k ostřikování zadního okna. viz. obrázek. Chtěl jsem se zeptat pod jakým názvem tento díl hledat, nebo jak opravit netěsnost tohoto spoje. Děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajaxxx Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Zdar, taky me to netesnilo. Tesneni jsem vubec nenasel. Tak jsem koupil O-krouzek 5x1,5mm. Vypadalo to jak kdyz to nezacvaknu. Chtelo to vic zatlacit Ale neni ran moc mista. Pri oprave jse Mel vycvaklou tu ridici jednotku nebo Co to je za bazmek. Nyni tesni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.