Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hosi koukam vas budu muset zkrotit :kol-23::kol-46::kol-24:

jinak dneska jsem byl u naseho prodejce a ptal jsem se na ty loga na kapoty atd.... rikal ze je meli objednane na zacatek dubna ze uz je tam meli mit ale ze skodovka to proste nevozi nevi proc atd... toz kde je chyba v tej bolce :-)

• o 3 týdny později...
Vloženo

PROCHY................... ja nevim ale je to cislo jako cislo akorat sem to napsal jinak je to v podstate to stejny :D :D

tak nevim proc to hrotis :D

ja se stavim ve skodovce dneska asi a zeptam se na to predni a zadni ma jinej prumer ? nevis PROCHY ?

Vloženo

tak ja dneska volal k nasemu prodejci a u nas to vyjde 227,- kc jak predni tak zadni... akorat by to teda chtelo nejak pomerit :-) jestli brat zadni nebo predni ktery z nich by lepe pasoval... jo a u nas budou pristi tyden skladem prej...

Vloženo

PROCHY by to moch namerit ............. snad to OEM nameri :D :D :D :D

co ty na to prochy ;)

vit.x ............ jestli MEMPHA napsal az pristi tejden tak to nema cenu abych se tam stavoval,... to bude vsude stejny ;) ale mozna ze to prubnu pokud budu stihat ;)

a znaky do volantu to nevim hele............ zmer mi prumer volantovyho loga a ja ti reknu moji fintu na kterou se chystam ;)

Vloženo

pekne taky uz cekam az je nasadim da se to stara poklicka sundat aniz bych musel sundavat kolo ?

jinak Lukason: myslim ze jsem nekde cetl ze na volat zvlast prodavat nebudou ze to bude jako komplet airbag na vymenu...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...