Vítězslav Rauch Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Tak a je po starostech co kam pasuje, originál nový znak i pro starší modely: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/znaky-napisy/skoda-fabia-predni-a-zadni-znak-original-nove-logo-id:7944.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 (editace) Hm,zajímavé,v ETCE se to ovšem rozlišuje takto:5J0 853 621 AUL přední5J0 853 621 A AUL zadní Editováno: 21. Únor 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Takže dnes jsem měl možnost změřit (pouze metrem) nové znaky na autě (Fabia II Combi):- nový přední znak má průměr cca 90 mm- nový zadní znak má průměr cca 80 mmZ toho vyplívá, že přední znak není běžně (jestli to někdo nějak dobastlí, tak možná ano) zaměnitelný za zadní!Průměry nových znaků jsou shodné se starými znaky na FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 A co říkáte na toto? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-predni-a-zadni-znak-original-nove-logo-id:7946.eshop Že by Škodárna myslela i na starší ročníky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Proč myslíš? To je zadní znak na Fabii II, na OII pasuje také (alespoň průměrem), ale to i ten starý původní byl shodný pro oba modely. Navíc ten link už je na předchozí stránce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Aháá to já netušil Já byl v domnění že na mou O1 prostě pořád nic není k sehnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Podle Etky by měl ten znak z tvého odkazu pasovat na OI dopředu i dozadu. Vycházím z toho, že staré znaky z OI mají stejné číslo v Etce, jako starý zadní znak z FII. Takže by to mělo klapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Jsem rád, protože se mi pořád honilo hlavou jak nabastlím do přední masky ten větší znak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 moc to hrotite dobastlit normalne ........ tak jak sem to bastlil ja novy logo rozeberes,.. je rozebiratelny na tri casti namerit vyvrtas dirky a pak k chrom zamecku prisroubujes,... pricvaknes kohouta ( tim zakryjes sroubky ) .... a trada znak je na svete ted je to ulehceny timhle ze to pasuje na stary modely,..... ja to budu resit na jare ..... tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 (editace) Ludia montoval som nove znaky na brachovu Octu Combi II a možem povedať že z montažou nebol žiaden problem. zadok sadol krasne ako keby bol z Octy a predok tiez presne sadol do toho vyrezu miesto povodneho značiku. teraz riešim že objednam nove znaky Brachovy tiež aj na kolesa ale bojim sa ze nesadnu presne... nevie mi niekto poradit kto ma skusenosti či presne sadnu aj tie nove znaky do kolies?? dik moc. Editováno: 7. Březen 2013, autor: stenly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 stenly, a které jsi použil? Ty co jsou na Fabii II? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Pawouku: obe znaky som kupoval este minule leto.. a obe su objednavane z CITIGO zadok... čiže netušim aky rozmer su .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 tema novejma znakama myslis jako ty stredovy poklicky ? ty jsou original a pasujou do vsech origo kol skoda,... takze s tim by problem bejt nemel tohle ale asi nejsou origo kola skoda vid ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Znaky na Kentaurech A volantu. Maska,kufr a motor...ještě čekám na E-shop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Lukason: jj presne tie pokličky som mal na mysli .... kolesa su origo Skoda SOLID 17" z jedničkoveho SUPA .. len som ich daval lakovať do takeho šedeho odtienu od BMW. takže vtom pripade ked su origo nebude ziaden problem.. som velmi rad... Ondero: super to maš... ako si dal novy znak do bagu ked pozeram že volant je starsi??? inak objednavacie čislo na tie pokličky je : 5JA 601 151 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Stenly:ahoj aj si pouzil nejake lepidlo aby to drzalo dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 (editace) Stenly: ....... pokud origo tak ses v pohode ano cislo poklicky mas dobre, jenom ale upresnim presneji ...... 5JA 601 151 ULM jinak abych se teda taky pochlubil ten volant uz ale nemam ten sem prodal Editováno: 8. Březen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 dnes som bol v skode a jeden kus poklicky stoji 8€ (200kc) neda sa zohnat niekde za lepsi penaz?? kazdu pomoc uvitam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 jo jo u nas to stoji 170 kc je to palka,... kazdopadne sehnat se daji,..... ja sehnat muzu 4 ks - 400 kč ale jelikoz ze jsi ze slovenska tak nevim nevim jak to funguje s postou jinak tady na bazaru taky se prodavaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Já je měl od kamaráda 8 ks za 400 Ve volantu mám znáček z pokličky kola. Hroznej porod to sundat bez poškození. Ten silikon pěkně drží. A ještě ho opatrně o 1mm na průměru zbrousit jemným pilníčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Na tom bagu by mě to zajímalo trochu podrobněji..prosím ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 no podrobneji to nejde,... musis vydloubnout stare logo,.... drzi tam ale fakt fest, a proc asi ? kdyz vyleti bag tak aby si logo nemel otetovane na cele nebo v oko,... z toho taky plyne ze kdyz tam das tot nove nedobastlene a pridelas to silikonem,... ( ja lepidlo na skla ) .... tak pak davat bacha na nejaky bouracky,... buch vi co vsechno ti takove logo muze udelat kdyz bouchne BAG neni to moc bezpecny, spis vubec,... ale pro krasu udela kazdej vsechno,... ja mam tedka triraminko ze SUPA II a budu tam davat taky novy logo ale udelam to rozhodne bezpecneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 V pohodě, takhle mi to úplně stačí, abych do toho nešel ;-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 pokud nejses odvaznej zkus to vymyslet treba trochu zbrousenim loga primo na bagu a pak nalepit 3D samolepku na netu jich je hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Já tedy 100% věřím Exrému (Chemoprén) Pravda je to trošku odvážnější...něco jako jízda na motorce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.