Smahony Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Prodam komfortku na vystrelovaky + dve dalkove ovladani. Cena 600Kč.Blizsi info na ICQ 340556432 nebo email: skoda_dily@centrum.cz nebo tel: 608663524 Za kolik bys prodal jenom komfortku na DO ? Ty dve dalkove ovladani asi nejsou vystrelovaky, co ? ak su to tie dve dialkove polovičky z vystrelovakov za čo by si ich dal? za dve DO 200Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 su to tie polovičky? použivane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Docela by mě zajímala jedna věc: V bazaru jsou velmi často na prodej sady zámků s vystřelovacími klíči. Není jednodušší nechat původní zámky a koupit klíče s nevybroušenou drážkou než měnit zámky a spínací skříňku? Nebo je v tom nějaký háček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Docela by mě zajímala jedna věc: V bazaru jsou velmi často na prodej sady zámků s vystřelovacími klíči. Není jednodušší nechat původní zámky a koupit klíče s nevybroušenou drážkou než měnit zámky a spínací skříňku? Nebo je v tom nějaký háček? takto jsem to dělal já a ještě jsem zámky prodal tomu zámečníkovi co vybrušoval to železo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Ahoj kluci. Dnes se u mne stavila sousedka že ji svítí červený světýlko na vystřelovacím klíči. nevíte proč? Řekl jsem že ji asi dochází baterka v klíči. Mohlo by to být tím? Děkuji za odpověď a zároveň se omlouvám, dálkové otevíraní nemám, takže jsem mimo mísu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 No jo dochází baterka , vyměnit a bude posvícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 No jo dochází baterka , vyměnit a bude posvícení Tak dík, nebyl jsem si jistej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Komfortka s označením 433C umí podle všeho dálku, ale umí novější provedení vystřelovacích klíčů, 3-tlačítkové? Komfortky s označením 433C totiž lze sehnat, Ty s označením 433E, které určitě umí 3-tlač ovladače se shánějí nějak hůř. Četl jsem, že existují starší dvoutlačítkové ovladače, které se dodávaly k prvním Fabiím, tak nevim, jestli k nim nepatří právě ty komfortky 433C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 433C umí třítlačítka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 (editace) V čem se tedy liší 433C a 433E? Pokud tedy koupim komfortku 433C normálně k ní přizpůsobím klíč 1J0? Editováno: 6. Srpen 2012, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 (editace) Cawte,chcem sa spytat, do auta si v najblizsej dobe planujem dat toto centralne zariadenie vid. link, a hned by som si chcel dat spravit aj vyskakovaci kluc k tomu, taky ako je u OCTAVIE II. Otazka znie: Aku planzetku mi treba aby mi pasovala do Fabie I 1,2 htp, 2003, a ci sa ten vyskakovaci kluc bude dat sparovat s tym centralnym aby mi otvaralo na dialku, respektive v aute mam alarm ci by sa s tym alarmom nedalo nejak sparovat. http://www.jabloshop...pro-skodu-fabia Kluc ktory je v prilohe pouzivam teraz Editováno: 23. Listopad 2012, autor: medo81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Prosímvás jak je to s těmi vystřelováky? Mám alarm a dálkový centrál origo comfort r.v. 2001 .. nemám vystřelovák jen klasický klíč s 2 tlačítky na něm. Jde nějak napárovat vystřelovák 3 tlačítkovej aby vše fungovalo? Popř. šlo by vyměnit i ty imobilizerky v klíči neboli ty tyčinky pro imobilizér abych ten klíč neměl za 3000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 PETRKILLER: Dole mas link na moj navod prerabka kluca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 už jsem ti jasně odpověděv v druhém tématu že tam jde vystřelovák!!! a ty se ptáš znova.. jak u debilů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Někdy je názor více lidí lepší než názor jednoho tak se ti moc omlouvám. Já jen že se tu kdysi řešilo spousta věci ke kterým byla nutná výměna komfortky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajosch Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Půjde přizpůsobit vystřelovák s DO jako je u yeti 2013 na fabii 1 z r.2007, která je vybavená nesklopným klíčem s DO? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaOva Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Nevíte o někom v Ostravě kdo bvy mi za rozumný peníz udělal immo do vystřelováku?A kdžÿž udělám kopii toho imma na vystřelovák, musím to spárovat s ŘJ nebo ne?Podle mne ne, protože ten kód v immo by měl být stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirsont Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Pokud máš na mysli doplnit transpondér do klíče, pak ano - v Ostravě nevím, ale 30km vedle v Karviné - www.zamecnictvi-twardzik.cz . Zavolej jim dotaz na cenu, nevím, co je pro tebe rozumný peníz. Kopie kódu mezi transpondéry lze provést pouze u starších typů vozidel do r. 1999 (tak nějak plus mínus rok dva, záleží na modelu), které mají transpondéry typu MEGAMOS 13. Novější mají typ MEGAMOS 48 CRYPTO a tam nelze kopírovat, protože algoritmus kryptokódu z transpondéru - který musí být naprogramován do nového transpondéru - nelze z něj získat načtením. V takovém případě musí být připojena diagnostika a vozidlo si spáruje transpondér v novém klíči tak, že do tohoto transpondéru bude nahrán nový algoritmus přes jednotku panelu vozidla. U vozidel s FACELIFT přibližně od roku 2009 je tento postup poněkud odlišný, zde už se jedná o kompletní výměnu dat v EEPROM IMMO procesoru a naprogramování klíče externím bezdrátovým programátorem. A od roku 2013 už je zase nová technologie, kterou zatím nemají zmáknutou, když nepočítám vybrané autorizované servisy. Ty to dělají ON-LINE připojenou diagnostikou na centrálu v Německu a to datovým spojením přes satelit (samozřejmě za pořádný balík). Zmíněné zámečnictví plánuje, že u modelů r. 2013 + bude moci přidělávat klíče zhruba od podzimu 2014. Dřív to nejspíš nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Ahoj, potřebuji poradit :/ odešla mi řj na neorigo vystřelováky a chci už koupit origo, komfortku mám 433 A takže musim koupit jinou a nakodovat, pls o info jaký vystřelováky sehnat aby to fungovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.