Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

@Amogh: Tak jsem se pustil do realizace snížení díky tvým pružinám, zatím jsem ve stadiu příprav, foto: očištěno, otryskováno, příprava na lak, kurňa už se těším.

Vloženo
@Amogh: Tak jsem se pustil do realizace snížení díky tvým pružinám, zatím jsem ve stadiu příprav, foto: očištěno, otryskováno, příprava na lak, kurňa už se těším.

tak to tys je kaufnul od káji?? to je zupa, tak už sem zvědavej, tak šup šup na káru!!!!! ;)-_-

Vloženo
a jeste zitra rano je hod na auti, at mi je predvedes..... -_-

ty mě honíš, vždyť jsem začal dnes ráno v devět a teď jsem zatím v tomto stadiu: :D ,

no tak mě napadá ty takový zručný mechanik, zítra to zmáknem nééé?

Vloženo

No mezi lemem blatníku a kolem je vpředu i vzadu stejně, lem blatníku vzadu je od silnice o 0,5 cm níž než vpředu, to je i originál, práh vpředu je o 0,5 cm níž než vzadu.

Vloženo
Ty wogo, kurna, kdyz vidim tu fotku fabkly bez snizeni, tak mam pocit, jak kdyby byla zvysena :smich:

Jakrickuuuuu, prijed uz :D Musim to videt, pac ja nechci traktoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

možná pátek?

Vloženo

no parááda, ja mel strachy aby ti zadek nesedl moc a koukam ze suprovka

jako na pruzinach ti proste vzdycky predev bude vypadat vejs, proste jeste jsem nevidel snad fabku co je snizena jenom pruzinama a ma predek niz

kdyz to vezmu ja mam ted vepredu 55 pruziny a 25mm stoceno na tlumici a vzadu 35mm pruziny s jeste 1cm podlozkou a teprve ted mam predek niz nez zadek :-)))))))))

takze ted uz jakrovi doporucit jenom HP podvozek

Vloženo
Ty wogo, kurna, kdyz vidim tu fotku fabkly bez snizeni, tak mam pocit, jak kdyby byla zvysena :smich:

Jakrickuuuuu, prijed uz :D Musim to videt, pac ja nechci traktoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

co chces na tom pozorovat? kup pruziny a je to :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...