kláca Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 hele jak se řiká, když se chce, všechno jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 @Amogh: Tak jsem se pustil do realizace snížení díky tvým pružinám, zatím jsem ve stadiu příprav, foto: očištěno, otryskováno, příprava na lak, kurňa už se těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 týýý bláááho az takle se budou mit pruzinky ze dostanou novej lacek :-) to koukam jsem zvedav jak sednou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 týýý bláááho az takle se budou mit pruzinky ze dostanou novej lacek :-) to koukam jsem zvedav jak sednou :-) héééé, to já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 @Amogh: Tak jsem se pustil do realizace snížení díky tvým pružinám, zatím jsem ve stadiu příprav, foto: očištěno, otryskováno, příprava na lak, kurňa už se těším. tak to tys je kaufnul od káji?? to je zupa, tak už sem zvědavej, tak šup šup na káru!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 jj, teď jsem byl na dílně pro zbylé a sedám do auta a jedu do lakovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 paráda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 ve tři odpoledne budou hotové - nastříkané - modré, komaxit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 paráda!!, hoď hned foto jak to sedlo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 a jeste zitra rano je hod na auti, at mi je predvedes..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 a jeste zitra rano je hod na auti, at mi je predvedes..... ty mě honíš, vždyť jsem začal dnes ráno v devět a teď jsem zatím v tomto stadiu: , no tak mě napadá ty takový zručný mechanik, zítra to zmáknem nééé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Tak jsem byl včera do večera pilnej a po pěti hodinkách: (dávám to Amoghovi, když už to tu začalo, konec konců, vždyť ty pružiny jsou od něho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 no pekne si to sedlo , jen ten predek mozna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 náhodou vedle stál jeden originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 No mezi lemem blatníku a kolem je vpředu i vzadu stejně, lem blatníku vzadu je od silnice o 0,5 cm níž než vpředu, to je i originál, práh vpředu je o 0,5 cm níž než vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 na druhy fotce to ten dojem nedela, ale prvni vypada jako opacnej klin.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Ty wogo, kurna, kdyz vidim tu fotku fabkly bez snizeni, tak mam pocit, jak kdyby byla zvysena Jakrickuuuuu, prijed uz Musim to videt, pac ja nechci traktoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Ty wogo, kurna, kdyz vidim tu fotku fabkly bez snizeni, tak mam pocit, jak kdyby byla zvysena Jakrickuuuuu, prijed uz Musim to videt, pac ja nechci traktoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa možná pátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 no paráda, vítej do klubu sníženejch, tak sem zvědavej za jak dlouho budeš chtít ještě níž a spokojenost ne??(s jizdnima vlastnostma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 V patek jsem freeeeeeeeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 no parááda, ja mel strachy aby ti zadek nesedl moc a koukam ze suprovka jako na pruzinach ti proste vzdycky predev bude vypadat vejs, proste jeste jsem nevidel snad fabku co je snizena jenom pruzinama a ma predek niz kdyz to vezmu ja mam ted vepredu 55 pruziny a 25mm stoceno na tlumici a vzadu 35mm pruziny s jeste 1cm podlozkou a teprve ted mam predek niz nez zadek :-))))))))) takze ted uz jakrovi doporucit jenom HP podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Ty wogo, kurna, kdyz vidim tu fotku fabkly bez snizeni, tak mam pocit, jak kdyby byla zvysena Jakrickuuuuu, prijed uz Musim to videt, pac ja nechci traktoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co chces na tom pozorovat? kup pruziny a je to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.