Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 jo, kecne si víc prdel. já mám ve předu pružiny o -20 méňe než předek a teprve je tu ve stejný rovině (přední - zadní lem blatníku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 jo, kecne si víc prdel.já mám ve předu pružiny o -20 méňe než předek a teprve je tu ve stejný rovině (přední - zadní lem blatníku) takže například v předu -40 vzadu -20 a mohlo by to být stejně vysoký, myslím lem blatníků. Pokud ano muže sm někdo hodit nějakou variantu pružin kde je předek víc a zadek méně? nc takovýho jsem nenael nebo se musí prostě koupit samostatně,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 ahoj kucíííí, mám otázečku co podvozek po 200 000km???mam diesl asi komplet novej co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 storm48: pokud nemáš servisku, tak bych dojel na test tlumičů, no a pak výměna komplet silentbloků, čepů, uložení stabiku, kosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Test tlumičů ti moc nepoví, v jednom servisu budou ok, v druhym mrtvý. Spíše bych se svezl v co nejnovějším autě a pak srovnal se svým. Ale po 200tkm ty tlumiče budou asi jasná záležitost už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Test tlumičů ti moc nepoví, v jednom servisu budou ok, v druhym mrtvý. Spíše bych se svezl v co nejnovějším autě a pak srovnal se svým. Ale po 200tkm ty tlumiče budou asi jasná záležitost už. tak jde oto jestli je někdo předtim dělal, něco by měli vydržet, ale tak určo asi ne 2kila já myslim, že člověk, pokud neni totální antitalent řidič, pozná že se auto chová divně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 tak jde oto jestli je někdo předtim dělal, něco by měli vydržet, ale tak určo asi ne 2kila já myslim, že člověk, pokud neni totální antitalent řidič, pozná že se auto chová divně nene auto se chová normálně, akorát když jedu tak to na pravé straně v předu i vzdadu klepe, jakoby tam byla nekde upadená matička a pořád klepala!!!koukal jsem tam a nikde jsem nic neviděl. ptal jsem se v servisu a oni mě řekli že pokud to zdělají tak se může stát že je budou muset celý vyměnit takže to mám radši ješte nechat a zanedlouho vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 dobrá rada nad zlato si byl v origo škoda servisu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Jasně, protože pro ně je nejlepší pouze dělat výměnu dílů Kdepak by Ti něco oni opravili : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Jasně, protože pro ně je nejlepší pouze dělat výměnu dílů Kdepak by Ti něco oni opravili : Na opravu by museli držet záruku....a pak by to šlo z jejich kapsy. Na nový díl také, ale je menší pravděpodobnost "vadnosti" ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 nebylo to v origo servisu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 ...bude to asi uložení tlumičů, taky mi to dělá...jen teď nemám přebytečnejch 6tis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Mě vyšlo uložení na předku na 1600,- a 2 hodiny práce v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 ...bude to asi uložení tlumičů, taky mi to dělá...jen teď nemám přebytečnejch 6tis... to jako myslíš na uložení tlumičů??? nebo komplet tlumiče i s uložením???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 to jako myslíš na uložení tlumičů??? nebo komplet tlumiče i s uložením???? Komplet... tlumiče,uložení,dorazy... myslím, že nemá cenu měnit jen uložený, když už tlumiče mají u mě nalítáno 115tis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 NNNTomas: tak to potom jo už sem se lek, že to dělaj z karbonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Komplet... tlumiče,uložení,dorazy... myslím, že nemá cenu měnit jen uložený, když už tlumiče mají u mě nalítáno 115tis.... tlumiče - ano dorazy - ano axiální ložiska - ano uložení - ne, zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Který tlumiče doporučíte pro normální ježdění na 195/50 R15? Nechci aby to bylo tvrdý... Kdo co máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 a proc chces jiny tlumice kdyz nechces aby to bylo tvrdy? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Protože tyhle starý jsou už po 120tis. starý Nechci, aby se mi to houpalo, jako teď když jedem ve 4 lidech... Buď Bilsteiny B4 nebo Monroe (radši Reflex?) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Nikdo mi neporadí...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 já budu montovat bilsteiny, mám je už doma, jen najít čas a chuť, mám ale sníženo o -30mm pružinama, myslím, že ale bilsteinama neuděláš chybu, mám je od Seba a za pěknou cenu, viz inzerce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 jj, jen se bojím aby to nebylo tvrdý - každej řiká něco jinýho, jeden že Bilsteiny B4 jsou dost tvrdý, Kayba Excel G jsou proti nim měkkčí - ale pořád tvrdší než serie. sem z toho jelen, čemu věřit?... Nevím zda Bilstein B4 nebo Kayba Excel G nebo Monroe Reflex. Určitě od Seba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 jj, jen se bojím aby to nebylo tvrdý - každej řiká něco jinýho, jeden že Bilsteiny B4 jsou dost tvrdý, Kayba Excel G jsou proti nim měkkčí - ale pořád tvrdší než serie.sem z toho jelen, čemu věřit?... Nevím zda Bilstein B4 nebo Kayba Excel G nebo Monroe Reflex. Určitě od Seba... nevím, nejsou náhodou monroe origo v prvovýrobě?, myslím, že takové info má v inzerátu, tak si vem origo a máš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Monroe jsou v prvovýrobě, ale asi ty "Standart"...nebo jak se jim říká. Zatím sbírám zkušenosti, na Monroe moc chváli není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.