rosta.felicia Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 (editace) Zdravím všechny chci na své Octavii 1 RS dát větší průchozí intercooler viz foto ale nechci z toho dělat armaturu a proto se mi velice zamlouvá řešení jak má CUPRA viz foto a dělala se v té samé motorizaci, tak se ptám zdalipak to půjde a co všechno bude třeba. Určitě sání a ta trubka od turba k IC a nějaké ty hadice. Klapka by měla pasovat? Má to někdo takhle udělané? Dk za každou radu Editováno: 22. Březen 2011, autor: rosta.felicia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Jakub-škodík to tak má. Má ve vláknu i foto myslím, mrkni. Řešení je to určitě super, je to tak hezčí, když otevřeš kapotu... škoda, že mám lankovej plyn, taky bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 23. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 dík za info už jsem mu psal tak snad mi pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.