rosta.felicia Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 (edited) Zdravím všechny chci na své Octavii 1 RS dát větší průchozí intercooler viz foto ale nechci z toho dělat armaturu a proto se mi velice zamlouvá řešení jak má CUPRA viz foto a dělala se v té samé motorizaci, tak se ptám zdalipak to půjde a co všechno bude třeba. Určitě sání a ta trubka od turba k IC a nějaké ty hadice. Klapka by měla pasovat? Má to někdo takhle udělané? Dk za každou radu Edited March 22, 2011 by rosta.felicia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajk85 Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Jakub-škodík to tak má. Má ve vláknu i foto myslím, mrkni. Řešení je to určitě super, je to tak hezčí, když otevřeš kapotu... škoda, že mám lankovej plyn, taky bych do toho šel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosta.felicia Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 dík za info už jsem mu psal tak snad mi pomůže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts