hurfo Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Dobry den Zaujimalo by ma co najdem hned po kupe vo vozidle. Kupil som Fabiu a po prevzati a dojazde domov ma zarazilo ze v kufri nemam ziadnu vybavu. Chybali vesty, tazne lano, vystrazny trojuholnik a lekarnicka. Keby ma zastavili cestou policajti tak som nahraty. Zaroven ma na tuto skutocnost predajca neupozornil a necakal som ze nieco take moze byt. Je to trochu trapne lebo tie veci maju hodnotu cca 15 - 20 € ale pokuta je najnizsia 60€. Fabia je vo verzii elegance so 16" kolesami na ktorych ale neboli krytky skrutiek ale boli v kufri (ze oni ich na auto nedavaju). Ja som sa ale rozhodol krytky dat a vtom som prisiel na to ze ich je len 19 z 20 a chyba pomocka na vyberanie. Ma to dost nastvalo ze sa bud na takychto veciach setri alebo mi ich predajca doslovne ukradol z auta. Chcel by som Vas teda poprosit je toto normalne? To si fakt mam hned po kupe kupit povinnu vybavu? Pride mi to dost blbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 (editace) Povinnu vybavu auta si dokupujes sam. Nie je sucastou vybavy. VESTY,LANO,TROJUHOLNIK,LEKARNICKA stoja viac jak 20e. Editováno: 22. Březen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martius Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Prodejce opravdu nemá povinnost ti do auta dát povinou výbavu. Je to blbé a chápu tě, jak tě asi toto zjištění "potěšilo", ale bohužel je na to třeba myslet. Než jsem vyjížděl od prodejce, kontroloval jsem to a při mém úžasu jsem dostal právě povinou výbavu, jako dárek od prodejce. Stejně jsem za rok musel nesmyslně měnit autolékarničku:/Na druhé straně tě mohl prodejce na tento fakt upozornit. Protože pokuta 60 euro je docela vysoká. Zároveň jsi mi připoměl, že jsem si zapoměl dát krytky na šrouby kol:)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Ja som povinnú výbavu dostal, ale krytky skrutiek pre zmenu nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usersisko Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Povinnu vybavu ako aj rezervne koleso, (lebo tirefit namiesto rezervneho kolesa) som si musel objednat naviac Nuz , ale vzhladom k cene vozu sme ukecali predavaca aspon na povinnu vybavu a par malickosti ako darcek Pri dodani skontrolujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Jenom dodám, že alespoň v ČR nepatří lano do povinné výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Ani v SR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Spíš by se mělo říct "UŽ NEPATŘÍ" - protože patřilo. A ruku na srdce - kdo ho v autě pořád ze setrvačnosti vozíte, protože víte, že se velice často hodí i při pomoci jiným - a kdy jste ho naposledy použili? Já za sebe - vozím ho, spolu s kabelama FURT - nejenom v zimě. A naposledy jsem ho použil tuto zimu, když jsem v mrazu roztahoval souseda... Baterka trop, samozřejmě - kontrolky sotva zažhnuly, startér ani necvaknul... Naštěstí Favorit stříkačka nepotřebuje moc, tak po pár desítkách metrů chytnul - a jel do krámu pro novou baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.