Publikováno Březen 22, 201114 r Dobry den Zaujimalo by ma co najdem hned po kupe vo vozidle. Kupil som Fabiu a po prevzati a dojazde domov ma zarazilo ze v kufri nemam ziadnu vybavu. Chybali vesty, tazne lano, vystrazny trojuholnik a lekarnicka. Keby ma zastavili cestou policajti tak som nahraty. Zaroven ma na tuto skutocnost predajca neupozornil a necakal som ze nieco take moze byt. Je to trochu trapne lebo tie veci maju hodnotu cca 15 - 20 € ale pokuta je najnizsia 60€. Fabia je vo verzii elegance so 16" kolesami na ktorych ale neboli krytky skrutiek ale boli v kufri (ze oni ich na auto nedavaju). Ja som sa ale rozhodol krytky dat a vtom som prisiel na to ze ich je len 19 z 20 a chyba pomocka na vyberanie. Ma to dost nastvalo ze sa bud na takychto veciach setri alebo mi ich predajca doslovne ukradol z auta. Chcel by som Vas teda poprosit je toto normalne? To si fakt mam hned po kupe kupit povinnu vybavu? Pride mi to dost blbe.
Březen 22, 201114 r Povinnu vybavu auta si dokupujes sam. Nie je sucastou vybavy. VESTY,LANO,TROJUHOLNIK,LEKARNICKA stoja viac jak 20e. Upraveno Březen 22, 201114 r od PROCHY603
Březen 23, 201114 r Prodejce opravdu nemá povinnost ti do auta dát povinou výbavu. Je to blbé a chápu tě, jak tě asi toto zjištění "potěšilo", ale bohužel je na to třeba myslet. Než jsem vyjížděl od prodejce, kontroloval jsem to a při mém úžasu jsem dostal právě povinou výbavu, jako dárek od prodejce. Stejně jsem za rok musel nesmyslně měnit autolékarničku:/Na druhé straně tě mohl prodejce na tento fakt upozornit. Protože pokuta 60 euro je docela vysoká. Zároveň jsi mi připoměl, že jsem si zapoměl dát krytky na šrouby kol:))))
Březen 23, 201114 r Povinnu vybavu ako aj rezervne koleso, (lebo tirefit namiesto rezervneho kolesa) som si musel objednat naviac Nuz , ale vzhladom k cene vozu sme ukecali predavaca aspon na povinnu vybavu a par malickosti ako darcek Pri dodani skontrolujem
Březen 29, 201114 r Spíš by se mělo říct "UŽ NEPATŘÍ" - protože patřilo. A ruku na srdce - kdo ho v autě pořád ze setrvačnosti vozíte, protože víte, že se velice často hodí i při pomoci jiným - a kdy jste ho naposledy použili? Já za sebe - vozím ho, spolu s kabelama FURT - nejenom v zimě. A naposledy jsem ho použil tuto zimu, když jsem v mrazu roztahoval souseda... Baterka trop, samozřejmě - kontrolky sotva zažhnuly, startér ani necvaknul... Naštěstí Favorit stříkačka nepotřebuje moc, tak po pár desítkách metrů chytnul - a jel do krámu pro novou baterku...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.