Stanley 8 Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Sháním rozbitou řídící jednotku k Haldexu první generace. Mám mechanika, který se ji pokusí rozebrat, prostudovat a pokud možno vynalézt způsob opravy, abych ji nemusel kupovat. Pokud ji mate někdo k doma a nechcete zatěžovat popelnice odpadem, napiště mi prosím na s.boggacio@seznam.cz. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Pochybuji že existuje způsob jak jí opravit. Na 4x4 s haldexem I.g nejčastěji odchází čerpadlo a dále ŘJ, kde buď kompletně zdechne nebo je uvařenej CAN a tedy nekomunikuje s motorem atd. Jednotku není problém rozebrat, nicméně uvidíš pouze relativně drobnou desku plošných spojů kde jsou osazeny součástky bez jakýchkoli pouzder, a vše je zalité takový moc fajnovým gelem... Měl jsem vykucháno, rozebráno, pokus o opravu taktéž proběhl... ale nic z toho, budeš muset koupit jinou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joura Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 (editace) Takže pokud odejde ŘJ nebo ČERPADLO tak to neukáže ani diagnostika? Editováno: 20. Listopad 2013, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.