Amos_cz Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Zdravím , mám takovou otázku , sháním volant z Fabie I RS a chtěl bych ho dát do Fabie I 1.9 TDI , budu moc vděčný za jakoukoliv radu nebo odkaz , kde sehnat tento volant. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Zrovna jsem koupil nový RS perforovaný volant od uživatele Martingeff. Je to asi ten nejlepší volant který jsem mohl sehnat do svý fábky, naprostá spokojenost odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 jo tenhle volant z frs2 se drzi paradne ale taky se moc pekne kradou z nej bagy:) proto sem se vratil k frs1 jinak sledovat aukro a podobny inzerce. protoze obcas se nejakej vyskytne ale jsou v zalostnym stavu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Já měl ve fabii původní čtyřramenný facelift volant, měl jsem však v plánu volant nechat přečalounit do kůže, ve spodní části byl nehezky ošoupaný od kolen... Cena obšití volantu vč bicepsů + doprava, se blížila ke dvoum tisicům Kč, tak jsem raději původní volant s bagem na Aukru prodal, doplatil koruny a koupil tohoto krasavce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos_cz Vloženo 25. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 (editace) Nemohl bys poslat fotku toho volantu? .. Jinak děkuju za rady,budu sledovat aukro,ale ten volant je naprosto dokonalej , proto ho sháním.. Editováno: 25. Duben 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 (editace) Momentálně nemám čím volant vyfotit, dovolím si tedy sem dát fotku volantu z fábky člena fora "Kubox" Odkaz na bazar máš v příspěvku výše. Editováno: 25. Březen 2011, autor: vit.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos_cz Vloženo 25. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 (editace) Ten se mi velice zamlouvá,děkuji :-) Určitě se po něm mrknu do bazaru. Jinak tohle je 1 ková fabia? .. je naprosto skvěle zařízená. Editováno: 25. Duben 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Zajímalo by mě spíše přepinování toho volantu i když to sem nepatří mám OI, pochopil jsem že rozbuška nebo patice k ní je odpojená (fialový konektor s klíčem) dále mi z volantu trčí jeden faston na černém drátu a dva žluté a dva černé do žlutého konektoru co s tím vším? Dík za radu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badger23 Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Mam doma venec volantu FRS I pokud by mel nekdo zajem, ale je teda bez bagu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.