Sovaja Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Ahoj, už to v tomto tématu jednou zaznělo, ale odpověď žádná......tak to zkusím s odstupem času znovu. Máte někdo nalepené křídlo na Yetim? Koukl jsem, že se dělají asi tři různé varianty(malé, malé s výkusem, velké-to nechci).......a hlavně mě zajímá, zda instalace křídla nějak pomůže při zašpinění zadního skla, resp. při jízdě za deště. Auto jsem vyzbrojil všema zástěrkama, což finančně šlo, ale křídlo bych musel buď koupit rovnou v černé metalíze - to ale dělají typ, který se mě moc nelíbí a nebo hezké bez barvy....takže 2 tisíce za křídlo a ještě do laku.....tak zda to má smysl a nebo ne? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Já osobně tedy na autě žádné křídlo nemám, ale kolega na Yetim má to malé s výkusem na brzdové světlo. Za sebe musím říct že je to hnusné až za roh. A když porovnám zašpinění, tak i když máme boky +/- stejně špinavé, tak zadek mám o dost čistší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.