Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tady to je

pěkné ;) a co ten laufoš?

koukni jinam

• 1 měsíc později...

Octavia II RS

post-4056-1176185923_thumb.jpg

• 2 týdny později...

RS klasika

post-2136-1177076755_thumb.jpg

A toto je moje od "Mildasa" :palec2:

aprl07030.jpg

Octi2007025.jpg

Upraveno od topi

• 3 týdny později...

nalezeno na netu...no nemaly lol

1535.jpg

V tomto pripade,majitele jedine nakopak do pr.ele!!hruze ale clovek zase po case z neceho :smich: :smich:

edit: citovanie s obrazkom

Upraveno od olisoft

Lopata k LOPATĚ. Já bych to majiteli přidělal k řiti a povozil za tažným lollollol

edit: citovanie s obrazkom

Upraveno od olisoft

:ble

• 11 měsíců později...
  • Autor

Ou tak to je raketa :)

• 3 měsíce později...

chcem sa opytat kde sa da kupit http://yax.sweb.cz/images/octWRC01.jpg,len tam?vlastne asi kupit kridlo na miesto zadne svetlo ale neviem si vybrat medzi RS II/RSI a WRC,aby kridlo bol aj trochu aerodinanickejsie.zatial mam len do zadu predrzenu strechu. :help: dakujem!

post-19877-1217536314_thumb.jpg

zadne svetlo mam face,foto je virtual,ale predrzenu strechu mam.

mysterx888- Dej tam RSII, RSI mám i já ale II se mně líbí víc. WRC už je moc veliký.máš krásnou barvu tak bych se víc držel elegance než nějakého jiného stylu. V některých případech platí že míň je vlastně víc. Ale to je jenom můj názor. Ahoj Honza OrOrO.

OrOrO to zase mas pravdu :palec2: ja mam taky stylu ze decent nechcem az moc.WRC sa mi pacil lebo dobre to vypada ale je to asi uz moc take tuning :feve: na moje auto,a zbytocne tazke pre auto,RS I to je ako rezervou,a RS II mam niekto foto? alebo pozriem sa na forum.

original RS + stříška....dle mého moc hezké (ale nějakou dobu jsem si na to zvykal)

post-14636-1217677552_thumb.jpg

sice už to tu bylo, ale přidám. Autostyl Janko

post-18984-1217693085_thumb.jpg

OrOrO myslis toto co je na foto?za 1900Kč je dobra cena nie, uz lacnesie nebude co ?asi si to dam :)

post-19877-1217763536_thumb.jpg

Upraveno od mysterx888

ahojte chcem sa opytat kridlo z octavia RS II na octavia I,kde sa dal kupit? :help: za symbolicka cena.

ahojte chcem sa opytat kridlo z octavia RS II na octavia I,kde sa dal kupit? :help: za symbolicka cena.

pokud chceš origo plastový, tak stojí cca 3200,-- Kč

mcsolle tak som myslil cca 2000.-kč nasil som http://yax.sweb.cz/ za 1600kč,http://www.shop.skodaoctavia.cz/kridla.htm za 1900kč su to rovnake kridlo z laminatu?Dakie palst bude asi lepsie co?

• Autor

To máš uplně šumák jestli je z laminátu nebo z plastu. Nevidím jedinou výhodu v tom že bude křídlo z plastu. ;)

Mám taky laminátový,bo plastový styl OII na OI se nedělá,ale šumák to určitě není. :)

Pro lakování je vhodnější plast,laminát pracuje a po nějakém čase není povrch jako po nastříkání.

Homologace je věc druhá,to záleží na každém. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.