Přejít na obsah

Problém


Neználek

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

mám stejný problém a taky mi bylo řečeno hledat... ono to ale s tim hledáním není jednoduché... když nevim co problém způsobuje nemohu do vyhledávání dát klíčové slovo např. dveřní spínač a čeština je natolik bohatý jazyk, že to každý popisuje jinak a skutečně v tom hledat je velký problém... Třeba jsem ted hledal jak ošetřovat kůži v autě... vím že jsem to již kdysi četl, ale ted jsem to nenašel a to jsem zkoušel mnoho kombinací klíčových slov... Jo a příspěvky z kdykoliv, tedy ani v čase není problém. Proto prosím o trpělivost s námi novými a ne zcela zkušenými... Vím že to mnoho lidí dělá, ale ostatní požádám o to, pokud vědí, aby dali odkaz na daný problém a nechali si komentáře typu hledej, už se řešilo atd... Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tyjo to je popis témata jak sfiňa foe... "problém" tu máme šeci...

Jináč to bude ten zámek no... Kámoš to měl a byl to jen přelomený drátek... jako né uplně, našel to až měřákem tak to zkus proměřit a když bude všed OK tak to bude ten spínač ve dveřích.

Editováno: , autor: lisky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...