Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Při zapnutém spinači hlavních světlometu a vypnutém motoru při otevření dveří nedává žádné znamení které upozorni na tento stav .Která součastka to ma na starost a co je třeba stím udělat. Možná se to už řešilo dejte radu jak na to. dik.

Ano, řešilo se to, je to spínač v zámku ve dveřích řidiče.

Příště prosím zkus stručně specifikovat nadpis příspěvku, a předtím použít funkci hledat, ušetříš sám sobě i jiným spustu času.

• 1 rok později...

mám stejný problém a taky mi bylo řečeno hledat... ono to ale s tim hledáním není jednoduché... když nevim co problém způsobuje nemohu do vyhledávání dát klíčové slovo např. dveřní spínač a čeština je natolik bohatý jazyk, že to každý popisuje jinak a skutečně v tom hledat je velký problém... Třeba jsem ted hledal jak ošetřovat kůži v autě... vím že jsem to již kdysi četl, ale ted jsem to nenašel a to jsem zkoušel mnoho kombinací klíčových slov... Jo a příspěvky z kdykoliv, tedy ani v čase není problém. Proto prosím o trpělivost s námi novými a ne zcela zkušenými... Vím že to mnoho lidí dělá, ale ostatní požádám o to, pokud vědí, aby dali odkaz na daný problém a nechali si komentáře typu hledej, už se řešilo atd... Děkuji.

Hoši a nebude to jenom pojistka?To bych zkontroloval jako první věc. :palec2:

Upraveno od Jezek

tyjo to je popis témata jak sfiňa foe... "problém" tu máme šeci...

Jináč to bude ten zámek no... Kámoš to měl a byl to jen přelomený drátek... jako né uplně, našel to až měřákem tak to zkus proměřit a když bude všed OK tak to bude ten spínač ve dveřích.

Upraveno od lisky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.