Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny, dnes jsem se pustil do jarní očisty auta a narazil jsem na drobnou nepřijemnost, pod zadní značkou se mi nepodařilo odstranit docela velký flek (viz foto), je to takové lehce drsné a přischnuté (něco podobného v menším je i pod jedním zrcátkem). Auto jsem myl autošamponem od Sonaxu. Nemáte nějaký tip, čím to odstranit?

Díky moc za info.

post-49857-0-58398800-1301242871_thumb.j

Podle fotky to vpada,že to stíká z toho rezavého místa co máš nad spz v rohu. Není to špína ale rez. Zkusit leštěnku?

• Autor

Podle fotky to vpada,že to stíká z toho rezavého místa co máš nad spz v rohu. Není to špína ale rez. Zkusit leštěnku?

Úplně si mě vylekal, že tam mám nějaké rezavé místo... Musel se jít hned podívat a přišel jsem na to, odkud to stéká - dva rezavé šroubky, které drží SPZ...

• Autor

Tak mě napadá, když ty fleky jsou od zaschlého rezu z rezavých šroubků SPZ, nešel by použít přípravek od Somaxu na odstranění vzdušné koroze? Druhý dotaz zní, jak je tento odstraňovač (popř. i od jiných značek) šetrný k laku karoserie. Díky.

NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY.:feve:

Lak si neposkodis len odstranis tie flaky z auta .Pozri si video co dokaze TEMPO pasta.

LINK: http://www.autolesk.cz/index.php

Upraveno od PROCHY603

• Autor

Šlo by to použít i na flíčky vzdušné koroze, nebo je na to lepší použít Odstraňovač vzdušné koroze, např. od Sonaxu?

Este raz to sem napisem: Ostranis to TEMPO pastou.;)

Tempo má 2druhy past ne? Na nové a staré laky? Myslím.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.