spineshank Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Pokud to už maj skladem tak bych je zkusil ukecat,řekl bych jim na rovinu jestli se v ceně nespletli,protože ti tu cenu už někdo zjišťovaal jinde a tam mu řekli 559,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak to dobře dopadlo, řekl jsem, že jsem si zjistil ceny jinde a že jsou o 300 kč nižší, než za kolik mi to chtějí prodat a omluvili se mi, že se spletli a cenu upravili=) Ale byl jsem docela nemile překvapen...připadá mi, že to lízátko, tam snad vůbec nemůže sedět...přišlo mi, že má jiný radius, než ten rs nárazník, pak je delší a ještě tam má takový ty umělohmotný výstupky na prostředku...může mi prosím někdo napsat, jak postupovat, abych ho mohl přidělat na můj rs nárazník?Tak, aby to pasovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 opravdu hodnotný komentář=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 opravdu hodnotný komentář=) sorry, ale je to tu popsaný asi milionkrát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 sorry, ale je to tu popsaný asi milionkrát!Hledal jsem to a nic jsem nenašel...mohl bys mi prosím napsat odkaz na alespoň jedno z milionu vysvětleních, jak se to lízátko montuje a jakou musím provést úpravu? Mnohokrát děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 třeba tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) třeba tady Díky...tak tam jsem to opravdu nehledal, že bych jako prohledával fabie všech=) já hledal jen v exteriér. EDIT: Tak jsem si to prohlídl, ale jako nic jsem se nedozvěděl, jako jedna fotka, jak je to zafixované nějakýma dřívkama, tak to mi fakt moc neporadí, snad jen vím, že si skočím do kotelny naštípat dříví na jemno... Editováno: 8. Březen 2009, autor: Draajea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 přilož si to k nárazníku, zafixuj, označ body kde fiknout, uřízneš, přišroubuješ, sundáš, nalakuješ, přišroubuješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 tak už jsem taky pořídil Cupra lízo - cena 560,-Kč a teď to teda dle vašich rad skusím přitlouc těma 100kama hřebíkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 no hlavně dávej bacha aby sis ho nenainstaloval na střechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 počkej počkej, teď jsi mě rozhodil ...a kam jinam teda patří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) tak neska sem ho tam dával a takto: do líza sem prvně udělal díry, další díry sem udělal do nárazníku zespodu na ty dvě velký packy (vrtačkou to de jedna báseň), nacvakl sem tam lízo, pak to jeden člověk podrží a druhej vyvrtá dírky na šrouby(vruty) od středu ke kraji, konce se zkrátí cca 3-4cm a našroubují se tam vruty(druhá strana to samý)...trvalo to asi 10min konečné foto Editováno: 11. Duben 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mickxxx Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Mel jsem ho za cenofku 475,- Kc Můžu se zeptat, kde jsi ho sehnal za takovou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 marku vidím podle ohlasů, že máš bezkonkurenční ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak jsem volal do Auto Koutek a do Cars Bad a ceny byly 559 kč a 659 kč s DPH...a po mě chtějí 886 kč...to sou dobrý zloději... Jestli někdo chce mám jedno doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidoniuz Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Máš ještě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Máš ještě ? hosi ja ho kupoval minuli patek v seatu tu unas na slovensku a vyslo mne 35 euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 hmm tak to je slušnej ranec to u nás by sis koupil za tu cenu 2 ,klidně 1 dopředu a 2 třeba dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 hmm tak to je slušnej ranec to u nás by sis koupil za tu cenu 2 ,klidně 1 dopředu a 2 třeba dozadu jo jo to mas pravdu kdybych vedel ze to tolik stoji unas tak to ani nekupuju a zajedu za hranice do cech co mam asi 15km jenze ja sem to neobednaval ale kolega z prace byl neco vybavovat a on mi to taky obednal aby sem tam nemusel jit taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no pokud to objednával kolega tak mu tu cenu museli říct ,pokud ne tak bych řekl ať se nezlobí a nevzal bych to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 no pokud to objednával kolega tak mu tu cenu museli říct ,pokud ne tak bych řekl ať se nezlobí a nevzal bych to. no rekli mu ze to bude stat priblizne 25euro tak se mi to nezdalo moc..ale kdyz sel na dalsi den proto tka jeste musel 10 pridat ale co uz nic nenadelam..je to na aute a ja sem spokejenej az natu cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Ptáček Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 mám dotaz půjde mi na facelift nárazník lízátko z cupry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Tomáš Ptáček: po troše dopasování ti tam sedne jak hrnec na prdel (rozhodně líp jak na FRS nárazník, protože ten je uprostřed prohlej) Mrkni třebas na Tangerínovu krásku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.