Publikováno Červen 30, 200619 r Ahojte, mozete mi poradit, ako sa daju natocit kilometre na fabii 1.2 HTP, r.v. 2006. Co treba zapojit do coho a ci to vobec ide. Na predchadzajucom auto stacilo zapojit len motorcek z ventilatora. Diky Za odpoved
Červen 30, 200619 r Já bý tebou tak jezím po krůháku kolem dokola když ráno žačneš do večera něco natočíš...jinak tvůj dotaz zcela nechápu, chteš tedy přidat kilometry na autě máš jich tam málo a na předcházejícím autě jsi jich měl taky málo, nebo možná ůchylka .třeba ti dělá dobře a vzrušuje tě když máš na tacháči 6nul jinak stačí napíchnout to a zadat stav km a na displeji se to přehodí..
Červen 30, 200619 r Já bý tebou tak jezím po krůháku kolem dokola když ráno žačneš do večera něco natočíš...jinak tvůj dotaz zcela nechápu, chteš tedy přidat kilometry na autě máš jich tam málo a na předcházejícím autě jsi jich měl taky málo, nebo možná ůchylka .třeba ti dělá dobře a vzrušuje tě když máš na tacháči 6nul jinak stačí napíchnout to a zadat stav km a na displeji se to přehodí.. Třeba si potřebuje v práci "půjčit" pár litrů benzínu, ale musí to vykázat.. (žádný jiný důvod mě totiž nenapadá)
Červen 30, 200619 r No tak to je dobrý ! Chápal bych kdybys je chtěl natočit "dolu", abys auti prodal za víc, ale k čemu mít najeto víc?
Červen 30, 200619 r pokud mas auto s abs tak asi musis opravdu tocit kolama,bez abs mas v prevodovce snimac a ten musis presvedcit.....generovat pulsy misto nej)
Červen 30, 200619 r honzik: ale stejne si to bere ujety km z prevodovky i kdyz mas ABS ne? nebo jsem zil v bludu
Červen 30, 200619 r karol23: všechno se dělá softem. Stačí mrknout do nějakého inzertního časopisu s autorubrikama a určitě najdeš někoho, kdo nabízí stočení digitálních tachometrů. Tak Ty si holt jen dle svého přání necháš km přidat a je to Anebo by Ti stejnou službu snad prokázal i značkový servis, přes VAG s tím přece šmrdlat jde, ne? BTW: kamarád si na své Octě nechal nastavit cifru vyšší o 300t km. Dělá to jako "ochranu" proti zlodějům To aby každého zlodějíčka jeblo, když by chtěl tuhle Octu ukrást a podíval by se na tachec a zjistil tak, co to vlastně krade za "plečku" No nevím, jestli je to jen náhoda nebo to fakt funguje, ale zatím mu ji nikdo nešlohnul
Červenec 1, 200619 r vagem to jde natocit jen pokud mas new budiky se tsvem km < 100. pak uz to nejde. staceni tacho pres specialni sw (tachopro apod.) samo ze jde,ale nejak mi prijde out,mozna mam na to blbej nazor,ale je to merici pristroj a jeho hodnota by mela byt nejakym voditkem,proto to nemam rad. bobik: to cidlo v prevodovce ma byt dle schematu tam je,ale nejak je bez funkce(u meho MR04).
Červenec 10, 200619 r Myslím, že ak by sa napichli všetky snímače ABS na nejaký generátor impulzov, tak by to určite išlo spraviť. Zapne sa zapaľovanie a nechá sa to pulzovať a ráno tam bude v pohode o 2000 km (možno aj viac, len neviem, ako by znášal tachometer rýchlosti vysoko nad 200). Ale myslím, že by to bol čistý spôsob. Napríklad u OII registrujú stav ubehnutých km aj niektoré iné RJ.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.