Publikováno Duben 3, 201114 r prosím o pomoc, menil jsem venkovni kliku na zadnich pravych dverich a vsechno jsem dal zpet jak bylo a nejdou mi zavirat dvere zamek vubec nezacvakne prosim o radu dekuju
Duben 3, 201114 r Příteli okřídleného šípu, taková základní otázka, nemáš ten zámek zamknutý? Tím by zámek ve dveřích narážel do toho stříbrného bazmeku do kterého ten zámek vjíždí a tím by nešly zavřít dveře. Radek.
Duben 3, 201114 r Příteli okřídleného šípu, ještě mne napadla jedna věc, klika je spojena se zámkem takovým cca 6cm dlouhým lankem, který má na konci zalisovaný umělohmotný kousek, který je zapotřebí spojit s klikou. Nezapomněl si to spojit? Radek.
Duben 3, 201114 r Autor děkuji za rady ale nebylo to ani jedno z toho na to jsem si dal pozor ale nejak se zasekl zamek ktery chodil ale nearetoval a pomohlo az hrube zalomcovani s packou (tahlem po sundani tapecu) na vnitrni zamykani ktere s tou vymenou kliky nemelo nic spolecneho takze nevim co se stalo ale hlavne ze uz to je spravene ale dekuju za snahu pomoct
Duben 3, 201114 r já jsem měll uplně to samý a musel jsem zámek rozebrat, vyčistit, promazat a rozchodit, stává se to celou dobu tam fungují povětrnostní vlivy a je to prostě třeba jenom rozchodit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.