Doktor Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Nevite nekdo jakej je rozdil mezi PR:1x0 a PR:1x1 u Udaje o modelu? Predpokladem predokolka a zadokolka, ale potrebuju na tuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Ahoj, tak tady je odpověď: 1X0 = Přední náhon 1X1 = Pohon na všechna kola PS: na 100% čau Milan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 30. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Ahoj, tak tady je odpověď:1X0 = Přední náhon 1X1 = Pohon na všechna kola PS: na 100% čau Milan danke ted mam 100% a ne 99% jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Nevite nekdo jakej je rozdil mezi PR:1x0 a PR:1x1 u Udaje o modelu? Predpokladem predokolka a zadokolka, ale potrebuju na tuty a kde to je psane ? ja to nikde takove oznaceni nevidel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj, tak tady je odpověď:1X0 = Přední náhon 1X1 = Pohon na všechna kola PS: na 100% čau Milan Pohon vsech kol je prece 4x4, vzdyt to maji octy na stitku i saltpace. Ta oznaceni jsem nikdy nevidel, odpovida to jednostopym vozidlum. HM 1,6/74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Nevite nekdo jakej je rozdil mezi PR:1x0 a PR:1x1 u Udaje o modelu? Predpokladem predokolka a zadokolka, ale potrebuju na tuty a kde to je psane ? ja to nikde takove oznaceni nevidel . ale ja to videl normalne u nejakych dilu v ETCE, rozlisovalo se tam prave na jakou verzi jsou tj. predokolka a ctyrkola, taky me to zarazilo )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Nevite nekdo jakej je rozdil mezi PR:1x0 a PR:1x1 u Udaje o modelu? Predpokladem predokolka a zadokolka, ale potrebuju na tuty a kde to je psane ? ja to nikde takove oznaceni nevidel . ale ja to videl normalne u nejakych dilu v ETCE, rozlisovalo se tam prave na jakou verzi jsou tj. predokolka a ctyrkola, taky me to zarazilo )) Ja nemam ETKU HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.