Publikováno Duben 3, 201114 r Zdravim, mam taky dotaz po zapojeni Parrota MKi9200 do faceliftovanej Skody Fobia so Swing radiom v autorizovanom skoda servise, mi cez papagaja hraju iba 4 predne repro, a teraz slubena otazka pomoze mi prepojit tuto hf s radiom cez tento adapter, aby hrali vsetky repro aj vzadu ? (samozrejme aj v zadu su instalovane dalsie 4 repro ) Schema zapojenia thx
Duben 19, 201114 r Pokud Ti to zapojili správně, tak nepotřebješ žádný adaptér, Parrrrrot umí přepnout 4 reproduktory. Já osobně v případě tohoto multimediálního Parrrrota využívám připojení přímo do rádia (Swing, Beat, Bolerko.....) neb zesilovače v těchto rádiích jsou kvalitnější než to Parrrrotí šumítko J.
Květen 5, 201114 r Autor Jasne takze ked vie iba 4 repro asi si nepomozem, pretoze 4 repro su v predu 2xvyska 2xstred (vzadu to iste)..
Květen 5, 201114 r výškový reproduktor je paralelne zapojený k stredobasu cez kondenzátor ktorý vlastne tvorí hornú priepusť 6db na oktávu, fyzicky idú k "dvojpásmovej" sústave iba 2 vodiče, pre rádio je stredobas a výška jedno repro, zo štyroch kanálov urobil 8 repro iba marketing, viac repro = lepšie. Takže si pomôžeš.
Květen 9, 201114 r Autor Tak uz ma tolko nenapinajte a poradte ako by to malo byt teda zapojene? Ked prehravate z parrota (usb key) tiez sa prepne radio do phone rezimu? Diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.