DadAN Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Zdravim, mam taky dotaz po zapojeni Parrota MKi9200 do faceliftovanej Skody Fobia so Swing radiom v autorizovanom skoda servise, mi cez papagaja hraju iba 4 predne repro, a teraz slubena otazka pomoze mi prepojit tuto hf s radiom cez tento adapter, aby hrali vsetky repro aj vzadu ? (samozrejme aj v zadu su instalovane dalsie 4 repro ) Schema zapojenia thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadAN Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Prosim zmazat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Pokud Ti to zapojili správně, tak nepotřebješ žádný adaptér, Parrrrrot umí přepnout 4 reproduktory. Já osobně v případě tohoto multimediálního Parrrrota využívám připojení přímo do rádia (Swing, Beat, Bolerko.....) neb zesilovače v těchto rádiích jsou kvalitnější než to Parrrrotí šumítko J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadAN Vloženo 5. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Jasne takze ked vie iba 4 repro asi si nepomozem, pretoze 4 repro su v predu 2xvyska 2xstred (vzadu to iste).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 výškový reproduktor je paralelne zapojený k stredobasu cez kondenzátor ktorý vlastne tvorí hornú priepusť 6db na oktávu, fyzicky idú k "dvojpásmovej" sústave iba 2 vodiče, pre rádio je stredobas a výška jedno repro, zo štyroch kanálov urobil 8 repro iba marketing, viac repro = lepšie. Takže si pomôžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadAN Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Tak uz ma tolko nenapinajte a poradte ako by to malo byt teda zapojene? Ked prehravate z parrota (usb key) tiez sa prepne radio do phone rezimu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.