masoprst Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 tak to nevím, je objednaný z Auto Kelly, dneska jsem tam zkusil dát zpátky to starý čidlo a ručička byla zase jednou dole a jednou na hoře , ale u toho novýho se ani nehne , tak nevím že by to nový bylo v pr.... ? Tak polským šmejdem z Kelly jsem už zkušensot udělal taky. 1. na VAGu větev pro ř.j. neudávala správnou hodnotu. (auto v poloteplém stavu nešlo nastartovat). 2. větev pro budíky dávala hodnotu odpovídající nižší teplotě. Po výměně za originál vše OK. Kup si pořádný origo čidlo a pak teprve VAGem usuzuj na stav termostatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 tak pánové dneska vyřešeno, vyměnil jsem v Kelly čidlo , za čidlo od jiného výrobce ( 520,-) a vše funguje jak má díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Příště bych spíš volil jiný obchod, třeba skoda-dily.cz originál čidlo jsem tam pořídil za cca 150,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Pánové s AutoKelly to není již tak jednoznačné, dřív jsem se jim vyhýbal, většinou skutečně kšunt z Polska, ale v poslední době přišli na chuť kvalitě, a nabízí i slušnou nabídku přímo origo dílů Škoda. Po menším přemlouvání mi dali stálou slevu, naposled jsem tam bral origo stahovačku na koktu u spolujezdce (cena lepší než ve škoda servise). Sice to není žádný zázrak, ale alespoň další možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antonbandit12 Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Zdravim, mam podobny problem, muzete mi prosim nekdo poradit kde to cidlo teploty najdu a kde ho muzu koupit??? Diky za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovanini Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Zdravim,ak je tu pisane o probleme ktory mam,ospravedlnujem sa ,no potrebujem pomoc.Mam o1 1.9tdi-66kw,r.v 01-145000km.Za 5 mesiacov už 3 zelene čidlo teploty chlad.kapaliny.V servise vravia,že to je niekde chyba v aute,diagnostika nic nenasla,akurat rucicka na pristrojovke 90 a skutocna teplota 54°C.Tak mi dali nove cidlo a odporucili navstevu original skoda servisu.Auto je tam a tak prosim o radu,co by to mohlo byt.Spotreba sla hore tak o 2 litre a to je dost.Dik za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.