Majký Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 co připojit na kryt motoru toto? je to na 1.2, ale dle všeho to padne i na 1.4 16v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Záleží na průměru příruby na škrticí klapku a na umístění těch čepů, na které se to nasazuje. Jinak nevidím problém - pokud to bude pasovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
507922 Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Asi se hloupě zeptám, ale z toho obrázku z Etky jsem trochu v rozpacích. Mám motor AUB 1,4 16v 74kW, rok výroby 2002. Na krytu motoru má být připojena i ta ohnutá hadice, nebo kolínko, nebo co to je ? Já to tam totíž nemám, mám na kryt připojenou jen hadičku na odvětrání klikovky, nic víc. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 MAJKÝ: neviem,neviem či to tam bude pasovať ...skôr by som povedal,že nie.. 507922: nie,ty ju tam nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 4. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 nemám nikoho známého kdo to má a od koho mohu otestovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.