Přejít na obsah

fabia 1.9 tdi rv. 2001 (110 000 km)

Doporučené příspěvky

Zdravim vsetkych !! Problem je ten, ze to auto netaha zdaleka tak ako by malo, turbo sa chyta ako tak az cca od 2200 do 3000 otacok inac je to hluche. Do kopca je to velka bieda, otacky na 4ke ledva drzim a casto musim hadzat aj do 3ky...Zaraza ma to, ze na VAG mi nic nezistili, tak mi povedali ze, to bude vahou vzduchu a ze jej porucha sa neda zdiagnostikovat. Auto nebolo diagnostikovane za jazdy, mozno aj preto im nic neukazalo. Dalsia skutocnost ktoru som zisitl vcera je, ze auto ma chip na 130 HP. Povedal mi to byvali majitel, ktory dodal ze uz jemu sa zdalo ze auto je lenive a ide slabo (dal kontrolovat chip ale ten vraj ide tak ako ma). V utorok som objednany na diagnostiku do skodovky, ale bojim sa toho ze mi povedia aby som vymenil turbo alebo inu hovadinu, nakolko som pocul ze radi zavadzaju len aby zarobili...

Poprosim o radu, co stym moze byt...je to vahou ? dufam ze nic vazne...vopred dik za odpovede :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja si myslim ze by to vahou byt mohlo ..nebo taky nekvalitni nafta? Ale 110 000 km to urcite nema nezapomel jsi pridat jednu nulu? s 1.9tdi a 10 let stary a jen 110 000 :X

Omlouvam se za dvojity prispevek snad aspon pomuze..Chybicka :( A jeste k servisu .. zkus se tady na foru podivat na black list servisu i white list tu myslim je..treba si nejaky dobry vyberes..kazdy neni takovy ze spravi vse jen aby vydelal..

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři

Myslim ze naftou to nebude lebo auto ide slabo uz nejaky ten cas...tak 110 000 pisem lebo to mam v servisnej knizke aj v pocitaci (auto dovezene z nemecka s uplnou servisnou historiu, kazda kontrola ma peciatku skoda servisu), ale je mozne ze je to blbost. Pozrem tie servisy :)

Odkaz ke komentáři

Dle meho si nikdo neporidi takovy motor aby najezdil deset tisic a neco za rok .. i ja s 1.2 HTP najedu rocne 20 000 a v dnesni dobe se da sfalsovat vse ani nepotrebujes kamose ve skodovce..ale jedine asi do servisu .. je fakt ze oni misto oprav vse radeji vymeni za nove ale mnohdy to ani opravit nejde..

Odkaz ke komentáři

Tak to by ses divil,znám naftová i benzínová auta ,která mají podobný nebo i mnohem menší nájezd km.

Nejlepší je vzít servisní knížku(pokud ji má) a nechat si v servisu vyjet celou historii oprav.Mně to bez problému udělali a věděl jsem co se na autě kdy měnilo.

Odkaz ke komentáři

kilometry nemá smysl řešit. jinak máme v rodině audi q5 3.0tdi, koupené nové a ročne najede max. 15tkm a přece nikdo si nekoupí třílitr aby s ním coural "kolem komína", že? ;)

jinak pokud jde ještě o tu váhu, tak udělej log skupin 3,10,11 na plnej plyn do kopce od 1500 do 4000 ot. a pak sem ten soubor hoď. jinak se to pořádně nepozná. pak už jedině věštecká koule.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...