Honza_4 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 (editace) Zdravím všechny, chci se zeptat,jestli nemá někdo z vás zkušenost,jestli nejde namontovat do octavie 1 středový tunel s loketkou,viz foto....z octavie 2.nebo je potřeba nějaká úprava,nebo to vůbec nejde?Docela by se to hodilo....Díky Editováno: 10. Duben 2011, autor: Honza_4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 taky mě to zajímá, někdo mi tady kdysi dávno psal že prý to nejde dle mého po nějaké úpravě by to šlo:-) líbí se mi ty stojánky na pití a jumbobox:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 jasně...nejde mi o funkcnost zadních ofuků,protože je mi jasný,že by to neslo jen tak....asi vůbec....ale o co mi hlavne jde,tak loketka s boxem bod sebou,čímž je využito všechno místo maximálně....a držáky na pití jsou taky super.....tak měl by někdo zkušenosti?nemohl by někdo dát info třba o rozměrech?bylo by to super,kdyby to šlo.....díky všem za info,snad někdo poradí...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 23. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 Prosíííím.....to opravdu nikdo nemá ponětí?Nevíte rozměry,byly by poteba úpravy?Jaké?Co šířka?Vejde mezi sedačky v O1?Poradte...nerad bych box koupil a zjistil,že je na nic....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Ahojte já to asi rok zpátky zkoušel nějak dát dokupy s původním ale vůbec se nepodařilo jelikož je i o nějaký ten centák širší začali mi drhnout sedačky a největší průser je u řadicíky páky tunel z o2 je šrší než z o1 tak tam byla asi 2cm mezera na každé straně vůbec to nesedí tak nedoporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 26. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 a nevíte někdo o něčem,co je tomu podobné,ale pasuje do o1?líbí se mi,že to není jen loketka,ale je využito i to místo,co je normálně pod loketkou takové prázdné... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.