Publikováno Duben 10, 201114 r Zdravim Zaujima ma akym sposobom riesite odrazy na prednom skle. Mam fabiu II facelift a okrem toho ze na svetla semaforu nieje vidiet vobec a teda je nutnost naklonit hlavu (co si clovek pri predvadzacke nevsimne) mi vadia neskutocne odrazy komplet celej palubovky na prednom skle. Pocas jazdy pri svetle vidim upne cele tvarovanie palubovky a strasne mi to vadi. Skusal som umyt sklo aj palubku ale ziadny rozdiel. Ako to riesite vy? Mozno nejaky "zmatnovac" by pomohol.
Duben 11, 201114 r Staci se divat ven a ne na sklo. Cas od casu si to taky uvedomim, ale to jen o tvych ocich. Mozna si dej sedacku vejs, aby ses dival pod jinym uhlem.
Duben 14, 201114 r Zkus sehnat někoho, kdo umí naprogramovat procesory a použít je k řízení TFT displejů - udělej si panel nad palubovku, který se po načtení informací z CANu bude zrcadlit ve skle a budeš mít HUD (Head Up Display = zobrazení provozních parametrů na čelní sklo) i bez laseru...
Duben 14, 201114 r Toto vedia niektoré aplikácie na iphone - zobrazujú údaje rýchlosti z GPS inverzne, iphone sa položí na palubovku a v odraze vidno rýchlosť.
Květen 26, 201213 r Alebo skús použiť nejaký prípravok na ošetrovanie plastov, ktorý namiesto lesklého efektu vytvorí matný efekt. Popozeraj sa po kvalitných produktoch. Odporúčam začať na stránke detailing.cz
Září 8, 201213 r Tak ako písal KoNG, treba si kúpiť polarizačné okuliare. Ja ten rozdiel vidím od včera, keď som si na okuliare sadol a dnes som musel jazdiť bez nich.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.