Petr Turanský Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 (editace) Zdárec měl jsem v zimě problémy se svým supem 1,9tdi při studených startech.Teplota byla -5 a ja ho nemohl natočit.Až když jsem ho potrápil tak naskočil jak stará Tatra 148.Do paliva jsem nalil zimní aditiva a stejně to nepomohlo.4idlo teploty je nové,vstřiky nové,čerpadlo nové.Poraďte Editováno: 17. Duben 2011, autor: Petr Turanský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 A co "kompres", je v pořádku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Turanský Vloženo 28. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Ahoj co to je kompres? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Nechci být moc moudrý, ale tipoval bych to na kompresor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 A já chytrý nejsem a nemůžu být, protože jsem krásný ale spíš, bych řekl, jestli motor má kompresi. Ale asi jestli tlakuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Kua Libore ty jsi komediant to snad není pravda Jak bych se díval na pohádku byl jednou jeden král kde v podání Miroslava Horníčka zaznělo: a já jsem krásný princ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Turanský Vloženo 5. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Jaký tlaky by měl mít?Co to načipovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.