Říjen 18, 201212 r nevyplati se to... ani s přestavbou ani bez ni... spotřeba jde nahoru, je to dano vlastnostmi paliva.. pokud chcete šetřit, dejte si LPG, tam je to zaručené... jezdim ve felde na ethanol v pomeru 3 dily E85 a 1 dil naturalu a nic moc.. spotřeba vyšší, ethanol ted zase podražilm v zimě to nestartuje.. E85 je krok dozadu, bohužel.
Říjen 18, 201212 r Jo a proto na to jezdí v brazílii v americe ve skandinávii .. ale prostě se to nevyplatí.... jasný LPG je super.... dej si facku
Říjen 18, 201212 r No ale tam jsou ty ceny trochu jinde. Tady v CR je to bohuzel tak, ze co nevybere stat na spotrebni dani, to si zase pridaji pumpari na marzi :/
Říjen 18, 201212 r To sice jo, ale litr e85 od ttd stoji 16kc takže zase tolik peněz z toho na tak maly vytocny nemaj.
Listopad 9, 201212 r Mám zakoupenou jednotku E85 – Eco Technology za 2700kč.Jsem s přestavbou velice spokojený.Mám auto Hyundai accent 2004 po vychytání a nastavení jednotky pro optimální spotřebu a výkon není žádný problém.Mám nastaveno studený start 40%,prodloužení vstřiku 16%.Startování zatím okolo 2 nad 0 je na první škrtnutí.Spotřeba se zvýšila o 1.5 litru což je dobré.Ale mám takovou zkušenost s kvalitou e85.U TANK ONO se mi 2x stalo že auto nechtělo do otáček a cukalo i vůně u studeného motoru byla ne lihová ale smrad jak po syntetickým ředidle. Po natankování u Wágnerová v Táboře vše v pořádku.Auto ani jednou necukne a jede za plynem.To znamená že není něco v pořádku.A ještě zajímavost,žádná výměna palivového filtru jenom jsem vyměnil svíčky Brisk LPG.Jinak jsem hodně spokojen. Upraveno Listopad 9, 201212 r od donako
Listopad 9, 201212 r Já tvrdím porad ze je to o palivu a ne o jednotce, protože jsou všechny vesměs stejne.
Listopad 9, 201212 r Teoreticky by neměl být rozdíl v kvalitě E85 u jednotlivých pump, protože E85 u nás vyrábí jediný výrobce - Agroetanol TTD. Já tankuju u TankONO v Milovicích a nikdy jsem neměl žádný problém. Spousta lidí na paliva od TankONO nadává, ale díky závisti lidí jsou tam kontroly tak časté, že by ani neměly kdy šaptné palivo prodávat. Dá se říct, že je to nejkontrolovanější řetězec pump v ČR. S těmi přestavbovými jednotkami máš jen částečnou pravdu. Ty jednoduché, které nejsou připojeny k lambda sondě, nebo EOBD portu jsou skutečně všechny stejné, ale ty kvalitnější mají za sebou každá vlastní vývojáře.
Listopad 9, 201212 r Jo to je taky pravda.S tím ono mam špatnou zkušenost taky.Ne za by auto blbe jelo, ale rozvitila se mi lambda.teď budeme testovat prestavbu v tsi a uvidíme. Upraveno Listopad 9, 201212 r od azriel
Listopad 9, 201212 r To je u našich motorů běžný jev. Na vině není E85, ale řídící jednotka motoru. Kvůli ekologii mají nastaven příliš malý rozptyl. Mě se taky rozsvěcela kontrolka, přesto že podle lambdy bylo spalování v pořádku, jednotka to vyhodnotila jako chybu. Musel jsem si udělat ruční přepínání jednotky. V létě mám ručně nastavenou jednotku na E85, a když začnou u pump prodávat zimní směs (což je v podstatě E70) přepnu na automatiku a jednotka se řídí podle lambdy a je po problému.
Listopad 17, 201212 r Ahoj, mám zakoupenu jednotku na Golfu 1,4 55 kw (www.autoethanol.cz), vše funguje ok až na to když vozidlo zastaví na cca 15 minut, pak když se vozidlo nastartuje má motor takový nekultivovaný běh a po chvíli motor zhasne. Neměli jste někdo podobný problém?
Listopad 17, 201212 r Musíš startovat do 5s.Jinak se ti jednotka přepne do funkce studený start a dá ti do motoru moc paliva a ten se pak dusí.Minutu pak trvá než dávka klesne na hodnotu pro provoz.Mám tu samou jednotku,akorát na Octavii 1.6i.
Listopad 18, 201212 r Musíš startovat do 5s.Jinak se ti jednotka přepne do funkce studený start a dá ti do motoru moc paliva a ten se pak dusí.Minutu pak trvá než dávka klesne na hodnotu pro provoz.Mám tu samou jednotku,akorát na Octavii 1.6i. Ahoj díky zkusím to
Únor 3, 201312 r Moje zkušenost s E85 je negativní, jezdim na to už skoro rok a pořád čekám na tu slibovanou ůsporu. Mám Fabku 1,4 MPI r.v. 2001 a nechal jsem si namontovat Europecon Flex, když mi to mamontovali, startovalo to bez problémů, jak se začlo oteplovat bylo to horší kupodivu, doladilo se to, ale stejně to chce občas natankovat BA95 aspoň za 300, někdy si vzpomene a nechytit a nechytit, v létě když auto stálo celej de na slunci taky nechtělo chytit. Spotřeba na BA95 6-6,5 l na E85 8-8,5 l /100Km a navíc auto nemá takovej výkon, nejlíp to jede na cca 5-6 l BA95 a zbytek E85. Takže to co všude píšou vyšší výkon a ůspora na palivu jsou akorád pěkně navoněný keci. Takže pokud na to není auto připravený od výrobce nemá to žádnej význam. Tolik moje zkušenost, Příští tankování bude opět BA95. Upraveno Únor 3, 201312 r od Jirka410
Únor 25, 201312 r Dej nám prosím vědět jak budeš spokojený s touto jednotkou. Dík vidim ze ten kdo se to tu snazi objasnit naplaca jen vetsi nesmysly jednotky montuju, je to bohuzel trosku nakladnejsi (delam to za 7tis. kc i s praci a nastavenim presne podle lambdy kvuli spotrebe), jednotky flex-fuel a jim podobne jsou naprosto k nicemu, je to kram ktery funguje jen v urcitych hodnotach a neresi kde je namontovany ani nic, jsou to vyhozene penize a volalo me spousta lidi ze to maji a ze jim to blbe jede a co s tim.. na ty fabky htp jsem to daval uz vickrat, chvilku to sice trvalo ale jelikoz jsou ty drahsi jednotky plne programovatelne, jde nastavit i bezproblemovy start za jakehokoli pocasi a taky idealni spotreba, a taky to aby auto necukalo, nic se nerozsvicovalo a podobne, temato jednotkama na kterych si myslite ze jste usetrili si jen kazite auta, prechlastava se to, pri spatnych krouzcich se protlaci ethanol do oleje, je vysoka spotreba apod.. zalezi na kazdem co chce, ale takovy ti domaci kutilove tady asi neuspejou
Březen 1, 201312 r E85 má zcela jinou odpařivou křivku než benzín ROZ95 takže auto nebude v zimně startovat jak má. Proto některé motory co umí E85 třeba varianty pro USA nebo severské země maji ještě jeden vstřikovač jen kvůli studenému startu. V žádném případě bych to nelil do normálního neupraveného auta od výrobce. Palivo ja víc agresivní a motor na to není uzpůsoben. Zadělávát si tak na problémy s palivovým čerpadlem vedením a vším okolo za těch pár korun asi nestojí. Nové motory umí bez úprav až E25 ... ale chce to se zeptat u výrobce.
Březen 1, 201312 r ja jezdim na ethanol ve felde, od jara do podzimu v pomeru 1dil naturalu 3dily ethanolu, bez zadnych uprav.. vse OK.. v zime jezdim na obyc natural.. kdyz uspora tak jedine LPG nebo CNG, e85 je krok vedle.
Březen 23, 201312 r Pánové, tahle diskuze je o přestavbách na E85... Ano. Mám fábku 1.4 74KW r.v.2000. Jezdím na E85 s krabičkou už pul roku a cca.3000km měsíčně. Spotřeba cca. o 0.5l/100km větší, výkon bezva. Neředím a startování v zimě na podruhé. Tankuji na ONO za 24.50kč a už se mi to bohatě vrátilo. Doporučuji...nemám problém a o 600kč na nádrži ušetřím.
Březen 27, 201312 r Hlídač> Takovou zkušenost nejspíš nikdo nemá, protože se tvrdí, že na tyto motory se jednotky zatím nedělají, nejdou na ně nastavit. Prager> Ona je krabička a krabička. Někdo má při výběru štěstí, někdo se trápí a buď na ethanol zanevře nebo jich musí vystřídat více. Ale obecně se to vyplatí. I když uvidíme, co bude za pár let soustavného provozu.
Březen 30, 201312 r Mam Roomstera 1.6, cca tyden predelano s homologovanou jednotkou Elotec, zapsano v technicaku. Jezdi to fajn. Vcera jsem jel 50km na usporu a dostal jsem se na 6.5l spotrebu, coz je o litr vic nez kdyz jsem se stejne snazil s benzinem na stejny trase. O den driv jsem najel 100km normalnim stylem z kopce do kopce z toho asi 20km ve meste 5x preruseno (prestavky tak 30min) spotreba za celej den 8l. Zatim bych rekl, ze se pohybuju v narustu spotreby tak 15-20% Prusvih je, kdyz jen popojizdim po meste kratky trasy a pokazdy auto vychladne, tam se pod 10l nedostanu, ale kdyz se motor zahreje a nebo frcim po dalnici 130-160 tam se spotreba blizi benzinu. Ale co, i kdybych ve vysledku neusetril na spotrebe, tesi me, ze jezdim na palivo ktery se da vyrobit v cechach a arabsky sejkove uz se tresou a prodavaj mrakodrapy
Květen 23, 201312 r Zdravím, chlapi chtěl bych se zeptat, jeden chlápek mi přidal jednotku + svíčky LPG. Výkon se zvedl ale dost mi to bere, nejsem žádnej blb, příště bych si to udělal sám, protože se mi zdá že to zprasil. Všude tady čtu, že se to ladí při poloze I na klíčku, ale mě se rozdvítí jednotka až při nastartování, jindy nee. Nemohl při zapojení něco zvorat? Díky moc Octavka 2001, 1.6 75kW
Květen 29, 201312 r Zdravím, chlapi chtěl bych se zeptat, jeden chlápek mi přidal jednotku + svíčky LPG. Výkon se zvedl ale dost mi to bere, nejsem žádnej blb, příště bych si to udělal sám, protože se mi zdá že to zprasil. Všude tady čtu, že se to ladí při poloze I na klíčku, ale mě se rozdvítí jednotka až při nastartování, jindy nee. Nemohl při zapojení něco zvorat? Díky moc Octavka 2001, 1.6 75kW Zapojené je to správně. U tohoto motoru se bere napájení ze vstřikovačů a na nich se napětí objeví až při startování a běhu motoru. Na mé Fabii je to stejné. Při nastavování je potřeba zastartovat. pouhé zapnutí klíčku nemá význam.
Červen 2, 201312 r Zdravím, chlapi chtěl bych se zeptat, jeden chlápek mi přidal jednotku + svíčky LPG. Výkon se zvedl ale dost mi to bere, nejsem žádnej blb, příště bych si to udělal sám, protože se mi zdá že to zprasil. Všude tady čtu, že se to ladí při poloze I na klíčku, ale mě se rozdvítí jednotka až při nastartování, jindy nee. Nemohl při zapojení něco zvorat? Díky moc Octavka 2001, 1.6 75kW nezapojil ti napájecí kabel jednotky do spínačky. ten napájecí kabel mi už zapojil, už to funguje, ale dost to chlastá, nastavil jsem ty % si u režimu auto na 8, ale když jedu dálku palubní počítač mi ukazuje přes osm a realita je kolem 10, má jít s tou hodnotou ještě níž? Díky
Červen 3, 201312 r Záleží na stylu jízdy. Jestli jsi jel dálku po dálnici, předjížděl, brzdil, rychlost podle tachometru 140, pak by to mohlo odpovídat. Jestli to bylo po okreskách devadesátkou, tak je to celkem dost.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.