R.I.D.E.R Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 (editace) Ahoj, chci se zeptat. Dnes jsem přijel k baráku, je to do kopce a chtěl jsem zacouvat do řady, tak jsem vyřadil a jen to samospádem pustil dolu. Jakmile jsem dal plný rejd a auto začalo couvat začínalo to do levého předního kola dělat zvláštní pazvuk. Kdybych to měl k něřemu přirovnat je to jako, když budete vrtat vrtačkou s příklepem. Roztočíte jí naplno a pak vypnete a když bude dobíhat je slyšet takové vrnění "rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" závislé na rychlosti otáčení. Stejně tak i u mého auta. Zkoušel jsem to pak ještě tady na parkovišti děla to jak při levém rejdu tak i pravém. Při jízdě rovně to neslyším, ale je to krásně slyšet v plném rejdu, řekl bych, že cím větší rejd tím to dělá více. Mám to i nahrané na telefonu, tak to sem zkusím dát. Moc děkuju za rady vážně nevím co by to mohlo být. A13-04-11_07.05.mp3 Editováno: 13. Duben 2011, autor: R.I.D.E.R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 a dělá ti to když máš nastartováno, stojíš na místě a vytočíš kola naplno na libovolnou stranu? když máš motor vypnutý, vytočíš kola na max. a necháš to rozjet z kopce, udělá to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.I.D.E.R Vloženo 13. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Když je nastartováno a kola jsou v plnym rejdu je klid z toho usuzuju,že servo to není. Ale když vypnu motor a necham to rozjet z kopce začne to vrčet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 zní to jak kdyby ti drhlo kolo o něco. nemáš třeba nějak posunutý nebo povislý plastový podběh? třeba u stab. tyčky, kde je rozdělený, neodstává? jinak zvedni auto, vytoč kolo, rukou protáčej a hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.I.D.E.R Vloženo 13. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 To jsem koukal.Dokonce jsem měl auto na heveru, kolo dole a nastartoval jsem to a dal jsem tam trojáka a nic.Jen na jedničku,když se to točilo pomaleji a kolo v rejdu sem to slyšel. Dle mě je to slyšet od převodovky,kde vychazí ven poloosa. Jestli to nebude jeden z kloubů poloosy spíš teda ten vnitřní kloub, já fakt nevím. Na ložisko to podle mě moc nevypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Něco podobnýho mám i já..ložisko to není, to jsem měnil i když, zvuk se mailnko zmírnil a k tomu i čep jsem měnil..zkus se podívat jestli nemáš zkroucený kotouče třeba, slyšel jsem i tenhle názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.I.D.E.R Vloženo 13. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 No dle mě by to kotouč dělal asi i při jízdě rovně ne? Nechci to tvrdit,ale na brzdy to teda netipuju. Jinak ten zvuk jsem poslouchal ještě odpoledne a je to jako když by se vzal takový ten pásek na kabely a jak si s tim lidi přidělávají poklice atd. a začal se pomalinku přitahovat, tak to bude cvakat a vrčet tak něco podobnýho je tohle,ale samozřejmě hlasitější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Mě to dělá při couvání na plnej rejd na pravý straně, jinak ne..když jsem to měl nahoře a kola dole tak mi to přišlo jak kotouč zkroucenej co se dře o destičky..mě při brždění vibruje i volant tak proto jsem navrhl brzdy no.. a co ten kloub? cvakání je jejich práce, ale teď si nejsem jistej jestli to dělá i při jízdě.. zkus znovu sundat kola a předek nahoru a pozorně poslouchat odkud přesně to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.